tiistai 27. elokuuta 2019

Parhaat farkut sinun vartalollesi (osa1)

Yksi jokaisen meistä perusvaatteista ja miltei jokaisen vaatekaapin kulmakivistä, farkut.
Miten valitset itsellesi ne kaikkein ihanimmat farkut jotka tuovat omat parhaimmat puolesi esiin?Omenavartalo

Omenavartaloisen eli keskeltä vähän suuremman naisen kannattaa suosia bootcut- mallisia, eli alaspäin leveneviä lahkeita. Ne pidentävät, sekä tuovat hyvin esiin omenavartalolle tyypilliset upeat sääret. Kannattaa suosia myös enemmän stretch materiaaleja jotka tuntuvat mukavilta päällä sekä näyttävät kurvikkaammalla vartalolla paljon paremmalta kuin tiukat ja joustamattomat materiaalit.
Väreinä kannattaa suosia vaaleampia värejä sillä omenavartaloisen kannattaa tasapainottaa isompaa ylävartaloaan käyttämällä tummempia yläosia yhdistettynä vaaleampaan alaosaan. Myös monokromaattinen väritys (esim. kokomustaa) näyttää päälläsi upealta. 

Tummempi yläosa ja vaaleampi alaosa

Suora

Suora vartalotyyppi eli ei varsinaisesti erottuvaa vyötäröä, jaetaan yleensä kahteen osaan suoraan ja hoikkaan ja pehmeän suoraan. Pehmeän suoralla on näistä vartalotyypeistä enemmän kurveja kuin toisella mutta silti selvästi suoran mallinen.
Kannattaa katkaista vartalon linja ja valita eria väriä ylä ja alaosiin, sekä suosia vöitä farkkujen kanssa. Vyötärö kannattaa ehdottomasti tuoda esille.
Matalavyötäröiset farkut ja boyfriend mallit näyttävät sinulla todella upeilta. Sekä isommat takataskut. 

Vyöt ja erivärinen yläosa


Tiimalasi

Tiimalasi eli kaikkein tavoitelluin vartalotyyppi kapeinen vyötäröineen ja täyteläisine lanteineen on täydelliseti tasapainossa. Sinun kannattaa suosia farkkuvalikoimissa bootcut mallia sekä korkeavyötäröistä joka saa vartalosi parhaimmat puolet täydellisesti esille.
Älä kiinnitä liikaa huomiota lantioon eli vältä koristeita (esim. helmiä, strasseja yms.) tällä kohdalla. Suosi lanteilta ja takaanta istuvia housuja. 
Stretch materiaalit ovat myös sinun ystäviäsi

Hyvin istuvat ja korkeavyötäröiset 

 Siinä oli ensimmäiset kolme farkkuvartalotyyppiä. Ensi viikolla vielä päärynä ja Y-vartalo eli päinvastaiset. Päärynä on alhaalta suurempi ja Y vastaavasti ylhäältä suurempi.

Mikä on sinun suurin haasteesi farkuissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miten lisätä itsevarmuutta pukeutumisella?

 Jokaisella meistä tulee elämässä eteen tilanteita jolloin pienelle itsevarmuuslisälle olisi todellakin tarvetta oli sitten kyse treffeistä,...