tiistai 21. marraskuuta 2023

Miten valita kimallus pikkujouluaikaan?

 Pikkujoulut ja kimallus kuuluvat yhteen sitä ei käy kiistäminen. Mutta onko sillä väliä millaista blingiä sitä pistää ylleen vai enempi on parempi?

Tässä postauksessa annan sinulle neuvot miten käytät kimalteita niin että ne tuovat sinun parhaat puolesi esiin.


Strategiaa sijoitukseen

Glitteri ja kimallus vetävät huomiota puoleensa joten suosi niitä paikoissa joihin haluat katseiden kiinnittyvän. Esimerkiksi jos tunnet olosi epävarmaksi lanteiden koon takia niin suosi blingiä yläosissa. Silloin katseet kiinnittyvät ylös ja tunnet olosi varmemmaksi. Ja jos taas rakastat leveämpiä lanteitasi niin ehdottomasti unohda äskeinen ja pue ylle kimaltava hame.

Eli kun keskität huomion sinne minne itse sen haluat niin ne osat jäävät vähän vähemmälle huomiolle jotka eivät kuulu omiin suosikkeihisi.

Kimallus kiinnittää huomion
minne sen haluat


Paljonko kimallusta on sopivaa?

Jos rakastat ylikaiken överiä kimallusta niin anna mennä ja pistä kaikki kimaltava päällesi. Jos taas rakastat kimallusta pienissä määrin niin yhdistä kimallus mieluummin johonkin simppeliin ja klassiseen niin koko lookki tasapainottuu elegantisti.

Jos taas kimallus vaatteissa on sinulle ihan vieras juttu eikä tunnu edes ajatustasolla mukavalta, niin silloin kannattaa aloittaa pienestä, esim kauluksessa oleva pieni paljettirivi, yksinkertainen strassikoriste farkuissa tai vaikka koruilla. Katse tottuu aika nopeasti muutoksiin ja saatat huomatakin haluavasi lisätä kimallusta arkeenkin vaikka kynsilakalla tai meikillä.

Myös asusteilla tuot helposti kimallusta asuun

Väreillä on väliä

Kimalluksen värilläkin on iso merkitys siihen minkö vaikutuksen se tekee kasvojasi vasten. Hopea on nyt muotia mutta lämpimämmän ihonvärin tyypeillä se ei ole välttämättä eduksi. Samoin kulta taas toimii paremmin lämpimällä kuin kylmällä.
Pronssi ja kupari taas toimivat hyvin syksyn värityypillä. Mutta sen sijaan todella kirkkaat glitterit ja kimallukset taas eivät ehkä ole paras vaihtoehto kaikkein pehmeimmille värityypeille, pehmeälle kesälle ja syksylle. Heille sopii paremmin kevyempi kimallus kuten vaikka helmiäinen tai kevyt metallinhohde.

Talvi ja kevät sen sijaan ovat enemmän kimalluksen perään juuri kirkkaampien väriensä ansiosta.

Eli kannattaa huomioida minkä sävyistä kimallusta kannat ylläsi.

Kimalluksen värillä on väliä kasvojen lähellä


Muuta huomioitavaa:

  • Jos käytät kultaista kimalletta niin mätsää muu pukeutuminen ja asusteet sen mukaan, sama juttu hopean kanssa
  • Kimaltava vaate + korkeintaan yksi tai kaksi kimaltavaa asia muualla = vältät "joulukuusi-efektin"
  • Mikä sinussa on kauneinta? Anna sen asian kimaltaa
  • Paljetit jäävät helposti kiinni muihin vaatteisiin joten varaudu siihen
  • Jos kimaltava toppi alkaa juuri ennen juhlia ärsyttää ihoa niin vaihda se suosiolla, se harvemmin helpottaa illan aikana









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...