tiistai 29. syyskuuta 2020

Löydä oma uniikki tyylisi

 Olen nyt syksyn aikana työstänyt Löydä oma uniikki tyylisi- verkkokurssia ja nyt aletaan olla loppusuoralla! 

Varsinkin nyt koronapandemian aikana kun kotoilu on tullut aika monelle vähän pakotetuksikin niin tyyli on vaihtunut mukavempaan ja rennompaan. Ja välistä oma tyyli hukkuu tähän rentouteen kokonaan. Miten sitten löytää oman tyylinsä uudelleen tai jos se on ollut jo pidempään hukassa niin uudistaa ihan kokonaan uuteen..?


Miksi minulla kannattaa olla oma tyyli? 


Jos sinulla on oma tyyli sinut tunnetaan siitä. Oletko kuullut Coco Chanelin sanonnasta:
 "Dress shabbily and they remember the dress; dress impeccably and they remember the woman.”
Eli vapaasti suomennettuna: Pukeudu nuhjuisesti ja he muistavat mekon; pukeudu moitteettomasti ja he muistavat naisen. 

En siis missään nimessä sano että kaikkien pitäisi pukeutua Chaneliin vaan pikemminkin, pukeudu siihen mikä saa sinut tuntemaan olosi hyväksi ja tyyliin jonka sinä haluat kehittää itsellesi.

Kaikille sana tyyli ei tarkoita samaa. Joillekin tyylikäs tarkoittaa jakkupukua ja toiselle nahkahousuja ja neulepaitaa. Pointti on siinä että sinä tiedät mihin haluat oman tyylisi kehittää ja mitä se sinulle merkitsee arkipäivässäsi.


Muutos virkistää

Oletko koskaan ollut sellaisessa tilanteessa että mikään ei ole huvittanut ja kaikki on ollut vähän blaah-fiilistä? Nopea keino on silloin muuttaa jotain ulkonäössä, esim. uusi kampaus, uudentyylisiä vaatteita yms. Se ihan oikeasti auttaa piristymään.
Sama juttu esim. eron, tai muun elämäntilanteen muutoksen jälkeen. Kun elämä välistä murjoo vähän enemmin niin silloin kannattaa antaa itselleen vähän hemmottelua ja palata entistä upeampana takaisin peliin.
Itseäni on aina kiehtonut muodonmuutokset ja se on yksi niistä syistä miksi teen työtäni rakkaudella. Mikään ei oikeasti tunnu minulle niin kiitollisuutta herättävälle kun auttaa jotakuta löytämään oma tyylinsä ja hymynsä katsellessaan itseään peilistä uusin silmin.

 


Miksi verkkokurssi?

Verkkokurssit ovat nopea ja helppo tapa opiskella uutta oman kodin rauhassa. Verkkokurssistani tulee 8-päivän tehokurssi mutta voit toteuttaa sen omaan tahtiisi. Tehtävät jotka syventävät päivän videota ovat myös suunniteltu sellaisiksi jotka pystyt tekemään myös silloin kun sinulla on aikaa.
Olen myös tekemässä mukaan suljettua Facebook- ryhmää jossa voi kyysä neuvoa, keskustella videoista ja tehtävistä sekä tutustua muihin tyylistä ja pukeutumisesta kiinnostuneisiin naisiin. 


Mitä saan kurssilta?

  • Ammattitaitoisen stylistin neuvot ja tuen
  • Itsevarmuutta omaan tyyliin 
  • Sinun tyylisi huomataan ja muutkin ihastuvat siihen
  • Opit omat värisi
  • Opit miten korostat oman vartalosi kauneimpia piirteitä ja mikä on vartalotyyppisi
  • Ostat vaatteita käyttöön etkä enää vain kaappia varten
  • Miten yhdistelet eri asuja
  • Rohkeutta kokeilla uutta pukeutumisessa
  • Ja paljon muuta hyödyllistä, ennenkaikkea löydät uudelleen pukeutumisen ilon



Tule siis täysin riskittömästi mukaan. Ennakkoilmoittautuminen ei velvoita sinua osallistumaan, mutta saat tuntuvan alennuksen kurssista tullessasi jo nyt mukaan.

Mukaan pääset tästä

Millainen on sinun tyylisi ja millainen toivoisit sen olevan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...