tiistai 30. toukokuuta 2023

Mitkä kengät sopivat pidempiin kävelyihin hameiden kanssa?

 Kesäiset ilmat houkuttelevat ottamaan hameet ja mekot esille mutta mitkä kengät sopisivat hameiden kanssa jos joudutkin kävelemään paljon päivän aikana?

Rakastan itse hameita ja mekkoja yli kaiken kesäisin sekä kävelen päivittäin useampia kilometrejä joten mukavuus on avainsana kengissä. Nykyään on ihana ok pitää tennareita hameiden kanssa mutta miten saisit ne sopimaan ehkä astetta enemmän kyseiseen lookkiin?

Tässä postauksessa annan omat neuvoni kenkiin jotka näyttävät hyvältä ja sopivat pidempiinkin kävelyihin.


Tennarit ja lenkkarit ?

Tennarit ovat olleet ihan suosittuja hameiden kanssa mutta eivät ehkä "istu" perinteiseen kuvaan kesämekon kanssa pidettävistä kengistä.
Mutta saat helposti tennaritkin näyttämään hyvältä ja asiaankuuluvilta noudattamalla muutamaa vinkkiä.
  • Yhdistä jotain muuta sporttisempaa ja arkista pukeutumiseen niin asuyhdistelmä näyttää yhteenkuuluvalta. Esim sporttisempi tennishameentyylinen hame, tai vaikka teeppari, lippis tms.
  • Värit ovat kätevä keino saada enemmän yhteensopivuutta asuun, yhdistele tennarien värejä muuhun pukeutumiseen
Värit ovat hyvä keino lisätä asuun harmoniaa

Balleriinat

Itselle balleriinat ovat ehdoton kenkävalinta hameiden kanssa kesäksi mutta nämä jakavat mielipiteitä. Balleriinat ovat nyt muodissa mutta ne sisältävät mielenkiintoisia yksityiskohtia esim. ketjuja, helmiä, nyörejä yms. sekä todella laajasti värejä ja kuoseja.
Kumitossutyyliset kengät (loaferit , espadrillot yms, yksinkertaisessa muodossaan)ovat hyvä vaihtoehto jos perinteiset balleriinat ovat liikaa matapohjaiset .

Balleriinat Zalandolta


Sandaalit

Sandaalit toimivat todella hyvin kesäisen pukeutumisen kanssa. Pidemmille matkoille kevyet lipilapit tai pidempikorkoiset mallit ovat kyllä valinta mitä en suosittelisi.
Suosi mukavia malleja jotka tuntuvat jalassa hyvältä, järkeviä korkoja tai mieluummin ehkä paksupohjaisempia malleja jotka tuntuvat mukavilta ja sopivan ilmastoiduilta vaihtoehdoilta.

Paksummat pohjat saattavat tuntua 
mukavammilta pitkillä matkoilla


Entä korot?

Järkevämmät korot toimivat stilettikorkoja paremmin. Eli valitse mieluummin paksumpia korkoja jotka kestävät asfalttia ja pidempiä lenkkejä paremmin kuin kapeammat korot.
Kiilakorot ovat myös juttu mikä toimii todella hyvin varsinkin maksimekkojen kanssa ja ovat vielä muodikkaita tänä kesänä.

Kengät Anna Field






Kiilakorko sopii pidemmille matkoille


Ja ennenkaikkea nauti kesästä. Jos sinusta tuntuu että jaksat kävellä korkokengissä niin anna mennä, tai jos korkokengät on sinulle kauhistus niin poimi mieluummin omaan mieleesi oleva kenkä.

Voithan myös aina ottaa mukavemmat kengät kävelyyn ja vaihtaa ne näyttävämpiin lähempänä määränpäätäsi.

Pidätkö sinä kävelyistä vai nautitko mieluummin ilmastoidun auton mukavuudesta kesällä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...