keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Äidilleni

Kirjoitin jo aiemmin miten sain inspiraation yritykseeni... Äitini sairastuttua kävin useasti auttamassa lapsuuden kodissani ja jäin miettimään elämääni ja valintoja joita olen tehnyt. Olen elämässäni ollut monessa eri ammatissa, kouluttautunut moneen ammattiin ja mikään ei ole ennen stylistin tutkintoa ja vaatekaupan töitä kaikki oli tuntuneet ihan hyviltä mutta muodin ja pukeutumisen parissa työskentely ihan omilta. Olin perustamassa yritystä omille koruilleni mutta se vaihtui personal shopperin ja stylistin palveluja tarjoavaan yritykseen.

Viime kuussa äitini nukkui pois sairasteltuaan pitkään. Menetys ja suru on olleet niin suuria että tämän blogikirjoituksen kirjoitus on viivästynyt koska tuska on ollut niin pinnalla.
Ajattelin nyt kirjoittaa tyylivinkeistä jotka opin häneltä... Meillä oli monia vuosia tapana kun asuin kotona mennä kirpputorikierroksille ja shoppailemaan. Häneltä opin rakkauteni muotiin ja kauniisiin asioihin...


1. Vaatteissa pitää olla ainakin yksi vau-efekti. Eli jos vaatteessa on jokin erikoisuus, upeat napit, erikoinen leikkaus, yms mikä pistää silmään hyvällä tapaa se kannattaa ostaa. Yhdistele vapaasti perusvaatteisiin tai valitse muutama pienempi vau samaan asuyhdistelmään.


2. Kannnattaa omistaa useampi käsilaukku. Eri kokoisia ja värisiä jotta on helppo matsata kenkiin ja eri tilaisuuksiin.

3. Muoti vaihtuu mutta tyyli säilyy. Panosta klassisen  tyylikkäisiin vaatteisiin, vaatekaapin perustaan. Laadusta kannattaa maksaa jos pystyt näkemään itsesi pitävän kyseistä vaatetta vielä vuosien kuluttua.


Kenellä on ollut iso vaikutus sinun tyyliisi ja mitä olet häneltä oppinut?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...