tiistai 14. toukokuuta 2019

Parhaat aurinkolasit sinun kasvoillesi (osa 1)

Mitkä aurinkolasit sopivat parhaiten sinun kasvojesi muodolle ja miten korostaa aurinkolaseilla omia parhaita kasvojenpiirteitäsi?
 Näitä simppeleitä ohjeita voi muuten soveltaa myös silmälaseja valittaessa.

Pyöreä

Pyöreät kasvot muistuttavat mittasuhteiltaan usein neliön muotoisia kasvoja. Leuka on usein kuitenkin pyöreämpi ja kasvonpiirteet muutoinkin pehmeämmät kuin neliömäisillä kasvoilla.
Aurinkolaseissa kannattaa suosia neliömäisyyttä ja suoria linjoja jotka vievät huomion pois kasvojen pyöreydestä. Sekä tummemmat kehykset sopivat loistavasti tälle kasvotyypille.

Neliö

Neliön muotoiset kasvot ovat usein otsan, poskipäiden ja leukalinjan kohdalta yhtä leveät. 
Kasvojen piirteet ovat usein myös terävät. 
Aurinkolasimalleissa neliömäisten kasvojen kannattaa suosia pyöreämpi- ja ovaalilinjaisia malleja, tummempia kehyksiä ja ylhäältä leveämpiä malleja.Ovaali

Ovaalit kasvot ovat pituudeltaan 1 ½ kertaa kasvojen leveyden verran, eli kaikkein säännönmukaisimmat ja symmetrisimmat kasvot.
Ja onni jatkuu aurinkolasienkin suhteen, ovaalin mallisilla kasvoilla miltei kaikki aurinkolasimallit näyttävät todella upeilta. 
Joten ota ilo irti ja kokeile myös erikoisempia malleja tai seuraa aurinkolasimuotia ilman huolta kun tiedät että sinulle sopii miltei mikä vaan mitä päätät kokeilla. 
Linkki aikaisempaan kirjoitukseeni jossa juttua ensi kesän aurinkolasimuodista:
https://ihanatyyli.blogspot.com/2019/04/kesan-trendeja.htmlSiinäpä oli ensimmäinen osa tästä kirjoituksesta, ensi viikolla juttu jatkuu sydämen mallisten, timantin ja pitkien mallisten kasvojen parissa ja mitkä aurinkolasimallit sopivat näille kasvoille kaikista parhaiten.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kohdeyleisön tunteminen työhaastattelussa

 Kirjoitin elämäni ensimmäisen vieraskynäkirjoituksen , voit lukea sen täältä.  Aiheena pyydettiin businesspukeutumisen koodien selvitystä y...