tiistai 28. toukokuuta 2019

Mikä rintaliivimalli sopii erilaisille paidoille?

Mistä tietää minkä mallisen rintaliivin valitsee erilaisille yläosille?
Välistä näkyy liivien olkaimet, välistä taas hakasten kohdalta...Tässä muutama helppo perusyhdistelmä:


T-paitojen kanssa parhaiten sopii, yllätys yllätys, T-paitaliivit. 
T-paitaliivit ovat saumattomat, tukevat hyvin, luovat selkeät kurvit ja ne on suunniteltu olemaan pysymään näkymättöminä ohuidenkin t-paitojen alla.


Hyvin ohutolkaimisten toppien kanssa kannattaa suosia olkaimettomia rintaliivejä (balconettet erittäin käteviä kun niistä voi irrottaa olkaimet tarvittaessa).


Olkapäät paljastavien mallien kanssa sekä niin sanotut cold shoulder paidat (esim.harmaa yläpuolen kuvassa) kannattaa myös yhdistää olkaimettomiin rintaliiveihin.Hyvin avoimien kaula-aukkojen ja etenkin syvien V kaula-aukkojen kanssa sopivat ns. Plunge Bra mallit, eli keskeltä vähän avoimemmat rintaliivit.
Avonaiset selät sen sijaan hyötyvät joko suoraan avoselkäisistä rintaliiveistä jotka käytännössä ovat pelkät kupit mutta itsekiinnittyvät ja pysyvät hyvin iholla kiinni materiaalinsa ansiosta. Toinen vaihtoehto on ostaa ns. Low back strap hihna. Eli lisäosa jo olemassaoleviin rintaliiveihisi joka kiinnitetään vartalosi ympäri joten selkä jää vapaaksi (mm. KappAhl myy näitä).

Halterneck yläosien kanssa sopii loistavasti olkaimettomat rintaliivit, mutta saat balconette liiveistäsi helposti tehtyä suoraan halterneck malliset. Otat vain toisen olkaimista kokonaan pois, ja sen jälkeen yhdistät jäljelle jääneen olkaimen irti takaosasta ja yhdistät sen suoraan etuosaan. Helppoa. :)Eli tässä muutama yksinkertainen ohje millä lailla saat rintaliivisi istumaan yläosaasi. Yksi vaihtoehto on tietenkin  myös ostaa ihania pitsikoristeisia ja bralette malleja ja antaa rintaliivien rohkeana näkyä ja olla osa tyyliäsi.

Onko sinulla mitään kysymyksiä rintaliiveistä tai jokin muu pukeutumiseen liittyvä ongelma johon kaipaisit lisä selvitystä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kohdeyleisön tunteminen työhaastattelussa

 Kirjoitin elämäni ensimmäisen vieraskynäkirjoituksen , voit lukea sen täältä.  Aiheena pyydettiin businesspukeutumisen koodien selvitystä y...