tiistai 11. kesäkuuta 2019

Juhannuksen tyyli

Juhannus on jo ihan kulman takana ja sehän on kesäjuhlien parasta aikaa.
Mutta mitkä ovat tämän kesän kuumimmat trendit?


Eläinkuosit

Tämä trendi on pysynyt jo pitkään pinnalla eikä ihan heti näytä hiipumisen merkkejä. Eläinkuviot on myös tyylikäs tapa tuoda pikkuisen lisäseksikkyyttä juhlapukeutumiseen jollei ihan perinteinen kesälavatyyli ole hakusessa. Yhdistä esim. leopardikuvioinen toppi yksiväriseen alaosaan tai leikittele pantterikuvioisilla asusteilla jos haluat astetta perinteisempää tyyliä. 


Kukkakuviot

Toinen megatrendi on kukkakuviot tänä(kin) kesänä. Yksinkertaisesti kukat ja kesä kuuluvat yhteen. Kukkakuvioissa kannattaa huomioida printin laajuus, eli jos valitset jotain upean näyttävää ja isoa kukkakuviota kannattaa suosia selkeälinjaista ja yksiväristä sen kanssa yhdisteltäväksi. Yksi hyvältä näyttävä tapa on poimia joku väri kukkakuviosta ja käyttää sitä yksivärisenä yläosana jos käytät kukkahametta ja toisinpäin.



Laventeli

Laventeli oli viimevuoden Pantonen väri mutta tänä vuonna sitä näkee enemmän kesämuodissa. Väri on ihanan pehmeän pastellinen ja sopii moneen yhdistelmään ja monelle eri värityypille.
Tätä väriä sanotaan myös aikuisemmaksi pinkiksi, eli jos haluat löytää jotain pehmeän pastellista, ja naisellista mutta pinkki on omaan makuusi liian tyttömäinen niin kannattaa kokeilla laventelia.


Valkoinen

Valkoinen väri sopii niin upeasti suomen kesään ja sopii muillekin kun kesämorsiammille. Valkoinen näyttää upealta myös ruskettuneella iholla ja korostaa sitä loistavasti. Suosi kevyitä materiaaleja tai ihanan romanttisia pitsejä ja ole kesäillan keijukuningatar.



Mutta mitä ikinä valitsetkin juhannukseesi valitse jotain sellaista mikä tuntuu sinusta mukavalta ja kauniilta. Jotain joka saa hymyn huulillesi ja olosi tuntumaan kesäisen kauniilta.

Kauneus lähtee aina hyvästä olosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...