maanantai 1. heinäkuuta 2019

Kesäkuulumisia ja muutama kesäinen shoppailuvinkki

Ensiksi anteeksi kun blogiin ei nyt ole muutamaan viikkoon tullut uutta postia. Kesä ja ihanat aurinkoiset päivät ovat nyt sotkeneet kokonaan suunnitelmia joten tekstiäkin on tullut kirjoitettua harvemmin kuin ennen.


Muutenkin on tullut vähän muutoksia omaan arkeen. Aloitan syksyllä tekstiili ja muotialan opiskelun ja aika on kulunut kuin siivillä.
Avasin myös keväällä oman etsykaupan laukuilleni joista pistän alle muutaman kuvan joten ompelu vie ja tulee viemään aika paljon omaa aikaani. Muutenkin ollut ihana tehdä uusiokäyttöön näitä kasseja huonekalu/sisustus kangas malleista jotka muuten olisivat menneet roskiin.
Tässä linkki jos kiinnostaa vilkaista lähemmin:
www.annikaldesigns.etsy.com




Joko ehdit käydä muuten alennusmyynti shoppailemassa?
Tässä on linkki aiemmin kirjoittamaani tekstiin miten voi helpottaa omaa shoppailukokemustaan ja vähentää virheostosten määrää:
https://ihanatyyli.blogspot.com/2019/01/vinkkeja-alennusmyynti-shoppailuun.html

Pari ekstraa vielä miten shoppailla kesällä:
  • Kannattaa sovittaa uudet kesäkengät päivällä kun olet jo kävellyt muutamassa kaupassa, kuumuus yleensä turvottaa jalkoja joten vältyt ostamasta epämukavia jalkineita.
  • Jos haluat välttää ruuhkat vaatekaupoissa kassoilla ja sovituksessa yms, kannattaa suosia joko aamua tai myöhemmin illalla ennen sulkemista käymistä jolloin kävijöitä on vähemmän.
  • Jos etsit johonkin tiettyyn syksymmällä käytettävään yläosaan, takkiin tms. matsaavaa väriä ja et halua lämpöhalvausta tai kantaa omaa vaatetta mukanasi kaupasta toiseen niin kannattaa ottaa kännykällä valokuva josta voit helposti verrata sävyä. Huomioi vain valo, eli siis otatko sen auringonvalossa vai loisteputkivalossa.





    Siinäpä vähän tämän kesän omia kuulumisiani. Eli älä ihmettele jos joka viikko ei tule uutta tekstiä, en ole kadonnut maan pinnalta vaan olen mitä luultavammin ompelemassa tai nauttimassa auringosta. :)
Ihania ja kauniita kesäpäiviä sinulle, nautitaan auringosta ja ollaan vaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...