tiistai 1. lokakuuta 2019

Työviikon pukeutuminen helpommaksi

Aamun kiireessä harvemmin ehtii kunnolla miettiä pukeutumistaan vaan ylensä tarttuu nopeasti johonkin perusvalintaan ja sitten huomaa töissä vasta että asu ei sitten yhdistelmänä näyttänytkään niin hyvältä.
Tässä muutama vinkki miten saada helposti kasaan kokonaisen viikon pukeutuminen.



Suunnittele etukäteen

Jos käytät esim. sunnuntai-illan eri asuyhdistelmien suunnitteluun säästyt aamupanikoinnilta mitä sitä valitsisi. 
Yhdistele valmiiksi henkarille mitä paitaa käytät ja minkä alaosan kanssa. Näin näet suoraan miltä kyseiset vaatteet näyttävät yhdessä ja tulee valittua myös yhdistelmiä joita ei normaalisti valitsisi. Saat uuden tyylin vaivattomasti joka päivä, ja jos pidät useamman päivän samaa vaatetta niin leikittele asusteilla ja saat helposti uutta ilmettä.

Tässä myös aikaisempi tekstini kapselivaatekaapista josta on hyvää apua myös työvaatevaraston valintaan:
https://ihanatyyli.blogspot.com/2019/03/kapselivaatekaappi-helppo-vai-tylsa.html


Nopea huolto

Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin huomata tahra tai vaikka reikä keskellä päivää vaatteissaan. Samalla kun teet sunnuntaina asuyhdistelmät valmiiksi kannattaa katsoa samalla tarvitsevatko vaatteet huoltoa, eli onko lankapätkiä, tahroja tai vaikka ryppyjä. Vaatteiden rypistymiseen muuten toimii sekin että otat esim paidan jossa on vähän ryppyjä samaan huoneeseen kun käyt kuumassa  suihkussa, pienet rypyt oikenevat kätevästi. Toinen arkea helpottava keksintö ainakin itsellä ollut kädessä pidettävä vaatehöyrystin joka raikastaa ja silittää vaatteen samalla, inhoan silittämistä mutta tämä on tuntunut mukavalta ja säästänyt aikaa.



Nitä arjen vinkkejä sinulla on helpottamaan pukeutumista viikolla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...