tiistai 10. maaliskuuta 2020

Kevään trendejä

Talvea ei ehkä tänä vuonna tullut tai lunta nyt ainakaan, mutta nyt alkaa onneksi jo olla kevätpukeutumisen aika.




Maksimekot ja kukkakuviot
Yksi varmimmista kevään merkeistä on tietysti kukkakuviot. Tänä keväänä nämä näkyvät etenkin maksimekoissa ja hameissa. Kuviot ovat aika pieniä ja siroja vaikka näyttävämpiäkin kukkasia näkee.
Hameiden ja mekkojen osalta näkyvissä on pidempää linjaa, runsaasti ylipolven ja vapaana liehuvia helmoja. Yhdistä 90-luvun grunge tyyliin vähän raskaampiin jalkineisiin (Doc martensit ja maiharityyli) jos et halua liikaa naisellista vaikutelmaa ja vähän enemmän särmää pukeutumiseen.
Vältä liikaa löysää yläosaa tämän tyylin kanssa jos haluat vaikuttaa hoikemmalta.




Puhvihihoja ja röyhelöitä
Näyttävät olkapäät ja käsivarret ovat jo jonkun aikaa olleet pinnalla eikä suosio näytä laantuvan, päinvastoin.
Jos olet päärynävartalomallin omistava (eli alhaalta isompi kuin ylävartalosta) niin onneksi olkoon, tämä trendi on kuin sinulle tehty ja sopii takuuvarmasti. Sen sijaan jos olet enemmän V-vartaloa ja omistat jo itsessään näyttävän ylävartalon niin kannattaa joko valita joku muu trendi tänä keväänä jollet halua korostaa liikaa upeita olkapäitäsi tai valita väreissä mustaa ja tummempia värejä sekä yhdistää vaaleampaan alaosaan.
Röyhelöt näkyvät myös hyvin tämän kevään muodissa niin hameissa kuin topeissa ja paidoissakin. Kannattaa suosia röyhelötrendissä käyttää niitä joko ylä- tai sitten vain alaosissa, sekä yhdistää ne simppelimpään tyyliin. Ellei halua kermakakkuefektiä joka muuten sinäänsä on ihan kaunis tyyli.




Farkkukangasta
Farkku nyt ei koskaan häviä muodista mutta nyt se on näkyvillä ysärityyliin vähän kaikkialla, takit, mekot, hameet ja puserot yms. Väreinä toimii vaaleammat ja kulutetumman sinisen sävyt.


Siinä nyt alkuun muutama tämän kevään trendeistä. Näitä trendejä löytyy tietysti myös monia muita, mistä trendistä sinä olet innoissasi tänä keväänä? :)




2 kommenttia:

  1. Tän kevään trendit on kyllä ihania! Tosin, alan kyllä olemaan melkoisen kyllästynyt röyhelöihin, mutta puhvihihat nappaa kyllä sitäkin enemmän tänä keväänä :) Samoin tupladenim! En malta odottaa, että säät vähän lämpenee ja pääsee vetämään vaalean farkkuhameen ja -rotsin päälle :)

    https://www.jennahola.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista. :) Säiden lämpenemistä ja hameiden pukemista itsekin odottelen ihan innolla vaikka lunta vielä viikonloppuna tulikin. Mutta eiköhän se kevät jo pikkuhiljaa ala tulla.

      Poista

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...