maanantai 30. maaliskuuta 2020

Tuetaan Yhdessä Pienyrittäjiä

Aloin kirjoittamaan tekstiä kotoilusta ja päätin samalla tukea pienyrittäjiä. Kysyin Facebook-ryhmästä suosituksia suomalaisista naisten vaatealan pienyrittäjistä ja odotin muutamaa vastausta mutta vastausten paljous yllätti minut täysin. Ja se kuinka monta ihanaa eri tyyliä, väriä ja persoonaallista vaatetta löytyi näiltä yrittäjiltä. Kaikki toimittavat tuotteet ympäri Suomea.



Tässä linkki varsinaiseen kotoilutyylin kirjoitukseeni, josta muuten löytyy myös monia upeita kotimaisia pienyrittäjiä:






Löytyy muuten myös muissa väreissä

Yksilöllistä muotia

https://www.verkkokauppamaalla.fi/  Ihastuttava verkkokauppa josta löytyy myös paljon tuotteita naisellisempaan tyyliin. Yllä oleva kuva roosasta tunikasta tästä liikkeestä.

http://www.elinawee.com/ Todella iloisia ja värikkäitä vaatteita aikuisille ja lapsille, nämä printit on muuten niin upeita.

https://www.kardis.fi/ Kivijalkaliike Vääksyssä ja tuore nettikauppa täynnä ihanuuksia. Vaatteiden ja asusteiden lisäksi myös sisustustuotteita. 

https://cocofashion.fi/  Vaateliike Salon keskustassa, löytyy Muotitorpan tekstiilinahka-asuja sekä muotiluomuksia Italiasta ja Ranskasta. Sekä myös klipsuttimia, jotka ovat loistava keksintö kaikille meille jotka rakastamme avonaisia villatakkeja. Klipsutin kiinnitetään takkiin ja se ei enää liehukaan esim. pyöräillessä kesäisin miltei tippuen vaan villatakki pysyy siististi päällä. Nämä ovat myös kauniita asusteita ja sopivat käytännössä mihin vartalotyyppiin tahansa, itse käytän niitä myös sen takia että koru juuri tuossa kohtaa vartaloa vie huomiota pois vatsan seudulta. 

Löytyy monta eri tyyliä ja väriä

https://amadastore.fi/collections/uutuudet Hieman massasta poikkeavia tuotteita jotka ovat käyttökelpoisia pitkään (Annen oma kuvaus) todellakin kuvaa tätä kauppaa. Ihania kukkakuvioituja hameita ja tunikoita yhdistettynä bikerhenkisiin takkeihin, näyttävät muuten hirmu hyvältä yhditettyinä, käy kurkkaamassa.

https://kauppa.hiushuonebobi.net/fi Pieni naistenvaateliike Paimiossa josta löytyy vaatteita aina 38- 56 kokoon asti.

https://chas.fi/ Kauniita kotimaisia pellavatuotteita. Oma suosikki ovat heidän ympäristöystävälliset tunikat.

https://www.dreamcircus.fi/ Yksilöllisiä kuoseja ja ajattomia malleja. Yllätyin erityisesti kuinka tyylikkäitä nämä vaatteet ovat. Ja ompelusta innostuneet ilahtuvat siitä että näitä printtejä voi myös ostaa kankaina! Ihastuin itse erityisesti iloiseen chihuahua kankaaseen ja siitä tehtyyn tunikaan.



Upeita asusteita

https://www.facebook.com/littlemayapipot Ihania yksilöllisiä pipoja perheen pienimmille

Alla olevat tossut voit tilata suoraan Riitta Metsolalta, linkki kuvatekstissä.BÄÄ-tuotteen kevyet ja lämpimät tossut on 100% Suomenlampaan villaa. Ne on taatusti käsin tehty ja huovutettu. Bää tuote on rekisteröity tavaramerkki ja tarkoittaa omien lampaiden villoista jatkojalostettu tuote.
Ihanan pehmeitä tuotteita suomenlampaan villasta

Siinä oli muutama ihana pienyrittäjä joita kannattaa tukea näinä aikoina. Kirjoitan myöhemmin lisää erilaisista pienyrittäjistä, törmäsin meinaan siinä FB-ketjussa niin upeisiin kotimaisiin vaatevalmistajiin että ehdottomasti haluan jakaa niitä myös muillekin.

Mikä oli sinun suosikkisi näistä yrityksistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paikkakunta ja pukeutuminen?

 Tämä asia on tullut nyt toistuvasti omassa tuttavapiirissä esiin eli onko sillä vaikutusta pukeutumiseesi missä asut? Pohdintaa stylistin n...