tiistai 14. huhtikuuta 2020

Muoti ei katso kokoa

Kirjoitin jo pari viikkoa sitten tuetaan yhdessä pienyrittäjiä kirjoituksen johon sain Facebook-ryhmästä valtavan paljon yhteydenottoja.

Kauden trendikkäin takki Xanriinasta


Yksi näistä kaupoista erottui kuitenkin heti alkuun, Xanriina Turusta.


Liikkeen omistaja Katriina vaikutti heti alkuun jo ystävälliseltä ja rennolta ihmiseltä. En ollut aiemmin käynyt kyseisessä liikkeessä vaikka se olenkin usein kävellyt ohi sillä se sijaitsee ihan juna-aseman vieressä mutta jotenkin aina ollut kiire junaan vaikka näyteikkuna onkin kiinnittänyt huomioni.


Itse liikkeeseen astuttuani upeiden vaatteiden lisäksi huomasin yllättävän kodikkaan tunnelman. Olo tuntui todella tervetulleeksi istuessani todella pehmeään nojatuoliin ja nauttiessani kahvikupillisesta (oikeasti kuinka monessa kaupassa pääsee tekemään näin, aivan ihanaa!) Katriinan kertoessa liikkeensä valikoimasta ja siitä kuinka hänelle on tärkeää että liikkeestä löytyy vaatteita kaikille kokoon katsomatta .
Vaatteiden koot olivat XS-XXXXXL, joten voin myös itsekin allekirjoittaa tuon.

Mutta varsinkin näin korona-aikana tuntui todella ihanalta saada tuntea olonsa näin tervetulleeksi.



Ja ne tyylit! Normaalisti isomman koon vaatteet näyttävät jotenkin samanlaisilta ja ehkä vähän jopa tylsiltäkin, mutta tässä liikkeessä ne olivat kauniita, tyylikkäitä ja muodikkaita. Sekä värit olivat upeita ja kimallettakin löytyi.




Parasta kuitenkin oli kun omistaja selitti että hän hakee osan vaatteista Ranskasta ja osan hän tilaa muista euroopan maista, eli kun pukeutuu näihin voi olla varma että juhliin mennessä jokainen ei ole pukeutunut täsmälleen samaan kuin sinä olet.

Rakastan itsekin vaatteissa yksilöllisyyttä ja sitä että jokaisessa vaatteessa on jokin ihana yksityiskohta niin tämä kauppa oli aivan paratiisi.





Uskon itsekin siihen että muoti ei katso kokoa, jokaisella meistä on oikeus nauttia pukeutumisesta niin kuin itse haluaa. Joten voit uskoa että vierailu Xanriinassa todellakin piristi kun näki kaupan jossa näkyy rakkaus muotiin jokaisessa koossa.







Itseasiassa päätimme tehdä yhteistyötä ja tuoda vähän piristystä teidän arkeen tarjoamalla mahdollisuuden voittaa ilmainen stailaus ja henkilökohtaista opastusta minun tekemänäni (arvo 150€) ja hankkia stailauksessa käytetyt vaatteet -50% alennuksella (n.150€ - 200€).

Eli Xanriinan Facebook sivuilta löytyy tämä muuttumisleikki ja ohjeet osallistumiseen:
https://www.facebook.com/Xanriina-306203592728328


Haluaisitko lukea jatkossa lisää erilaisia vaateliike esittelyitä?








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...