tiistai 21. huhtikuuta 2020

Kevään ja kesän kuumimmat asusteet

Mitkä ovat tämän kevään ja kesän trendit asusteissa?
Asusteet ovat helppo tapa saada perustyylistä nopeasti muodikkaampi kuluttamatta niin paljon rahaa kuin mitä menisi vaatekaapin uusimiseen ( ja muutenkin on ihan hyvä poimia muotitrendeistä ne jotka oikeasti sopivat vaatekaappisi jo olemassa olevaan sisältöön).

Kirjoitin aiemmin jo kevään trendeistä:
https://ihanatyyli.blogspot.com/2020/03/kevaan-trendeja.html



Korutrendit

Koruissa näkyy nyt isoja statement-koruja. Upeita värejä, esim värikkäitä strasseja kaulakoruissa ja korvakoruissa. Kestosuosikki helmet, näkyy myös vähän kaikkialla mm. hiuskoruissa ja korvarenkaissa. 
Virkatut korut (alla olevat renkaat löydät Bluebelljewelryltä , sekä kangaskorut. Kuvassa olevan kaulakorun tein itse kankaasta joka jäi yli tehdessäni laukkua, aika nätti tuli vai mitä. :)

Sekä mono korvistrendi, eli pidetään isoa näyttävää korvista vain yhdessä korvassa. Aika mielenkiintoinen idea mutta ainakin itse varmaan olisi päivän mittaan useasti paniikissa että minne hukkasin toisen niistä. :)


Käsintehty fiilis

Aiemmin mainitsemani virkkaus ja käsintehty fiilis näkyy myös laukuissa. Tänä vuonna halutaan siistien tehdasvalmisteisten laukkujen lisäksi myös värikkäita, yksilöllisiä laukkuja. Pyöreät muodot näkyvät jälleen kerran myös tässä sesongissa.
Sekä varma trendi on myös pussukkamalliset kassit, joko kädessä kannettavat tai olkalaukkumallina, ja tietysti ämpärilaukku.


Kenkämuoti

Kenkämuodissa näkyy nyt se että kengillä halutaan kävellä (tietysti) ja ne ovat tehty koristeellisuuden lisäksi myös ihan käytännölliseksikin.
Trendikkäin jalkaterä sandaaleissa on nyt korostetun neliömäinen, tätä näkyy myös muuten muunkin mallisissa kengissä. Mutta iloisen värinen kynsilakka varpaankynsiin ja tämän malliset sandaalit ja kesän pirteimmät jalat ovat löytyneet.
Korot ovat veistoksellisia mutta myös yllättävän mukavia. Eli aiemmin mainitsemani helmet näkyvät myös koroissa ja kenkämuodissa. Sekä rusetit yms. pienet koristeet.
Lenkkareissa ja tennareissa ihania yksityiskohtia


Siinä muutama trendi tulevaan kesäkauteenkin. Odotatko sinä että tulevasta kesästä tulee lämmin?

Oletko muuten jo osallistunut jo muuttumisleikkikilpailuun jonka järjestän yhdessä Turun Zanriina vaateliikkeen kanssa?

Tässä linkki aikaisempaan kirjoitukseeni josta löydät lisätietoja tästä ihanasta vaateliikkeestä ja linkin osallistumiseen:

https://ihanatyyli.blogspot.com/2020/04/muoti-ei-katso-kokoa.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...