tiistai 30. heinäkuuta 2024

Syksyn 2024 trendikkäimmät värit

 Nyt kun heinäkuu alkaa olla ohi niin kai sen sanan syksy uskaltaa jo mainita. Rakastan siis itse juuri kesäpukeutumista ja pidänkin siitä kiinni niin kauan kuin ilmat vain sallivat. Elokuu on vielä kesäkuukausi mutta paluu arkeen, töihin ja kouluun alkaa olla silloin ajankohtaista niin käännetään katse jo vähän kohti sitä syyspukeutumista.

Tässä postauksessa kerron sinulle mitkä värit trendaavat syysmuodissa. Jos sinua kiinnostaa miten otat eri värit käyttöön pukeutumisessa niin suosittelen viimekertaista postaustani.



Punaisen eri sävyt

Punainen on yksi syksyn suurimmista trendeistä. Värisävyt vaihtelevat aina voimakkaan kirkkaan punaisesta syvään viininpunaiseen joten nyt väriä löytyy moneen eri makuun ja tyyliin.

Punainen on kuitenkin todella huomiota herättävä väri joten käytä sitä silloin kuin haluat kerätä katseita, tästä muuten oli hauska tutkimus esillä jonka mukaan mm. punainen herätti eniten huomiota ja kiinnostusta deittiprofiileissa.



Vihreä on uusi klassikko

Vihreää on jo pitkään näkynyt muodissa ja tämä syksy ei ole poikkeus. Tummanvihreä on tämän sesongin muotiväri joka sopii moneen makuun. 

Tummanvihreää onkin helppo yhdistellä jo olemassa oleviin vaatteisiin ja mm. ruskean erisävyt ja toinen syksyn trendiväri oranssi hyötyy tästä yhdistelmästä.

Tummaa vihreää nähdään paljon myös
asusteissa

Syvän siniset sävyt

Syvän siniset sävyt valtaavat myös kauppojen valikoiman. Indigonsininen on vähän kirkkaampi näistä vaihtoehdoista ja sopii loistavasti talven värityypille.

Tumman sininen (navy) on myös jälleen muotia ja sopii loistavasti jos pidät vähän enemmän murretuista sävyistä. Muutenkin tumman sininen on hyvä vaihtoehto klassiselle mustalle sillä se antaa hieman pehmeämmän vaikutelman.



Muita väritrendejä:

  • Kasvivärjäys ja kierrätys ovat jälleen muodissa

  • Beigen ja ruskean eri sävyt tuovat lämmintä maanläheisyyttä

  • Pirteä oranssi piristää sateisintakin syyspäivää

  • Tumma harmaa on myös hyvä klassikko


Mutta se syksyyn valmistautumisesta ja nautitaan vielä lämpöisistä kesäpäivistä kun niitä piisaa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Syksyn muotia

 Elokuu ja kesä alkavat olla jo takana joten nyt on täydellinen aika kääntää huomio syksyn muotiin. Syksy tuokin mukanaan raikkaita tuulia p...