tiistai 8. helmikuuta 2022

Ystävänpäivän tunnelmaa

 Ystävänpäivä osuu maanantaille, joten miten sitä tuo romantiikkaa ja hempeyttä omaan arkipukeutumiseen ilman, että näyttää karanneelta Disney prinsessalta tai Jane Austenin romaanin päähenkilöltä?

Tässä postauksessa annan helpot neuvot miten saat arkeen sopivaa romanttisuutta omaan Ystävänpäivääsi.



Väreillä tunnelmaa

Perinteiset värit ystävänpäivään ovat luonnollisesti vaaleanpunainen ja punainen. Näitä on helppo ottaa pukeutumiseen, joko asusteissa tai vaikka yhdellä vaatekappaleella. 
Jos koet esim. että pinkki ei ole juttusi niin kokeile jotain muuta pastellista väriä tai ota joku muu väri pukeutumiseesi minkä itse koet olevan sinun värisi.

Pienikin määrä väriä riittää

Kuosit ja materiaalit romanttisempaan arkeen

Myös erilaisilla kuvioilla on helppo luoda ystävänpäivän tunnelmaa. Sydämet, kukkaset, pilkut tms. 
ovat niitä perinteisiä vaihtoehtoja, mutta kannattaa miettiä myös missä sinä itse viihdyt mieluiten. 

Materiaalit voivat olla pehmeän pörröisiä jotka houkuttelevat koskettamaan pehmeyden takia. Silkki ja satiini toimivat myös, esim. voit ottaa silkkitopin käyttöön, jos yhdistät sen vaikka lämpimään neuletakkiin. Näin pysyt lämpimänä mutta saat silti ylellisen elementin pukeutumiseesi.

Erilaiset kuosit tuovat helposti asteen romantiikkaa arkiasuun


Kaikki lähtee alusvaatteista

Romanttinen ja kaunis olo tulee helpommin, kun pukeutuminen aloitetaan kauniilla alusvaatteilla.
Pitsi ja kevyet materiaalit ovat ne ilmiselvin valinta tähän. Jos sinun makuusi ovat enemmän urheilulliset alusvaatteet niin käytä niitä. Tarkoitus on, että valintasi on sinun oman makusi mukainen ja tunnet itse olosi kauniiksi niissä.
Jos taas haluat kokeilla uutta ja hankkia ehkä enemmän perinteisempään malliin olevaa viettelyyn sopivaa varustetta niin suosittelen että oikeasti kokeilet niitä jo vähän ennen. Ehdit itse silloin huomata pisteleekö pitsi tai puristaako ne oudosti tms. sillä mikään ei ole niin hermoja koettelevaa, kuin olla koko työpäivä epämukavissa vaatteissa ilman vaihtomahdollisuutta.




Kevyt meikki ja asusteet piristää

Yksi nopeimmista keinoista tuoda astetta enemmän tyyliä pukeutumiseesi on lisätä hieman meikkiä tai asusteita.
Jos et normaalisti käytä meikkiä niin sävyttävä päivävoide ja värillinen huulivoide, sekä vaikka ripsiväri tuovat piristystä kasvoille. Ja jos käytät enemmän meikkiä niin lisää arkimeikkiisi jotain ekstraa vaikka enemmän väriä huulille tai kimallusta luomille.

Ja jos meikkaaminen on ehdoton ei, niin ole ihan luonnolisen kaunis itsesi.

Asusteet ovat myös helppo tapa tuoda romanttisuutta tyyliisi. Helmet, sydämet ja strassit koruissa ovat suosittuja ja saavat koko asuun romanttisuutta. Mutta myös huivit, hiuskorut ja vaikka kaunis käsilaukku toimivat niille jotka eivät koruja pidä.

Joskus vähemmän on enemmän




Siinä tämän kerran postaus, toivottavasti löysit käyttöösi sopivia vinkkejä. :)
Ihanaa ystävänpäivää sinulle ja muista myös hemmotella itseäsi. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...