tiistai 2. elokuuta 2022

Syksyn trendikkäimmät kuosit

 Elokuu alkoi ja syksy (valitettavasti) lähenee kokoajan. Mitkä kuviot ovat muodikkaimpia tänä syksynä ja talvena?

Oletko sinä muuten kuvioiden ystävä vaatteissa? Itse omistan vain muutaman tälläisen mutta ehkäpä tänä syksynä tulee hommattua muutama näistä houkuttelevista kuvioista.




Kuvioiden miksaus

Kuvioiden miksaus on trendi jota tullaan näkemään paljon syksyllä ja talvella. Eli yhdistä kukkakuviot vaikka raitoihin tms.

Miten säilytät monen kuvion yhdistämisen tyylikkäänä?

  • Yhdistä erikokoisia kuvioita. Eli pienet kuviot isoihin. Vaihtelu kuvioiden koossa tekee kokonaisuudesta hallitumman.
  • Käytä punaista lankaa, eli vaikka väriä joka yhdistää kuviot toisiinsa. Näin saat harkitumman yhdistelmän.
  • Rajoita kuvioiden määrää jos haluat välttää "tilkkutäkkiefektin". Maksimissaan 2-3 eri kuviota per asu.



Raitaa ja ruutua

Raidat ja ruudut ovat jälleen kerran muotia. Varsinkin raitoja nähtiin hyvin paljon eri muotitalojen näytöksissä. Ja liituraidat tulevat olemaan näistä miltei suosituimmat.

Raidoista on hyvä pitää mielessä että pystyraidat kaventavat ja vaakaraidat leventävät. Eli jos olet unelmoinut huippumallien pitkistä sääristä niin raitahousut antavat helposti illuusion pari senttiä pidemmistä jaloista.






Palloja ja geometriaa

Polka dotsit eli pallokuviot  ovat muodikkaita sekä pieninä perinteisinä että vähän isommassakin koossa.
Ympyrät saavat vaihtelua kun geometriset kuviot jyrkkine kulmineen ovat myös muodissa. On salmiakkikuviota, neliötä yms. 


Eläinkuviot

Eriväriset seeprakuviot ovat eniten nähtyjä seuraavina sesonkeina. Niitä nähtiin takeissa, hameissa, asusteissa, no oikeastaan aika lailla kaikkialla.
Toinen eläinprintti mitä näkyi hyvin paljon oli lehmäkuvio. Sekä isona että pienempänä.
Käärme oli myös nähtynä useammassa näytöksessä ja eihän se leopardikuvio oikeastaan koskaan mene muodista.



Ja tietysti unohtamatta kukkakuvioita

Kukkakuviot on asia joka pysyy sesongista toiseen. Tänä syksynä kukkakuviot saavat olla kunnolla vintagehenkisiä, ajattele vaikka isoäidin kukkasohvaa inspiraationa.
Väreinä kukkasissa nähdään muotivärit (jos et vielä ole lukenut postaustani syksyn trendiväreistä, voit lukea sen tästä ).
Kukkasissa nähdään myös rohkeita ja vahvoja väriyhdistelmiä sekä myös alhaisemman kontrastin vaihtoehtoja.



Siinä oli tulevan syksyn tärkeimmmät trendit kuoseihin. Jos sinulla on vaikeuksia valita itsellesi sopivia kuvioita niin ilouutisia.

Yksi värianalyysiasiakkaistani kysyi neuvoa kuosien valintaan värityypin mukaan. Olin muutenkin pyöritellyt tätä ideaa värianalyysien laajennukseksi mutta nyt ne ovat tulossa myös myyntiin myöhemmin syksyllä.
Voit lähettää ennakkotilausta jos olet jo aiemmin ostanut värianalyysin suoraan sähköpostiin: stylisti.annika@gmail.com niin saat tuotteen hetisen valmistuessa early bird hintaan.


Minkä kuvioista sinä aiot pistää kokeiluun?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...