tiistai 19. heinäkuuta 2022

Syksyn 2022 muotivärit

 Lupasin viimeviikolla kirjoittaa tällä kertaa tulevan syksyn trendiväreistä, joten tässä se on.

Syksyllä tullaan näkemään paljon perinteisen lämpimiä syysvärejä mutta myös yllättäviäkin valintoja.

Lopussa myös jokaiselle värityypille valittuna Pantonen kartoista muutama syksyn ja talven muotiväriyhdistelmänä. Mustaa ja valkoista

Syksyn yksi "yllätysväreistä" on musta. Musta on jo pitkään ollut pinnalla mutta yleensä syksyisin se jää lämpimämpien värien jalkoihin ja palaa trendeihin talvea kohti mentäessä. Mutta mustaa on näkyvissä hyvin paljon seuraavalla sesongilla.
Toinen väri mikä säilyy trendikkäänä on valkoinen. Normaalisti valkoinen on suosittu keväällä ja kesällä mutta jää vähemmälle huomiolle kun siirrytään kohti syksyisempiä kelejä.
Molemmat neutraalit ovat hyvä lisä vaatekaappiin sillä niitä voi yhdistää miltei mihin väriin tahansa.


Perinteisiä lämpimiä sävyjä

Ilman niitä ei oikein pääse syksyfiilikseen, eli oranssi, keltainen, punainen. Oranssi tulee olemaan vahvan lämmintä sävyä, mm. Pantonen Orange Tiger sävy. 
Keltaisissa nähdään todella kirkasta vaaleaa sävyä ja hieman murretumman lämmintä sävyä.
Sekä tietysti punaisesta nähtiin kirkkaan vahvaa punaista että myös tiilenpunaisen sävyjä (josta ennustetaan todella isoa trendiä).


Pinkin sävyjä

Vaaleanpunainen on väri joka pysyy sesongista toiseen. Muodissa tulee olemaan vaalean pinkit sävyt, hivenen enemmän karkkipinkkiä sekä tietysti jopa fuksiaan menevät pinkin sävyt.
Jos pinkki tuntuu mielestäsi pikkuisen liikaa tyttömäiseltä, niin yhdistä se harmaaseen (myös yksi trendiväreistä). Harmaa väri sopii hyvin vaaleanpunaiseen ja rauhoittaa yhdistelmää.Sitten vuorossa on lupaamani yhdistelmät eri värityypeille:

Ja jos värityyppisi ei ole vielä sinulle selvillä, niin kannattaa tutustua värianalyyseihin.  Valitset sitten laajemman tai nopean version, molempiin saa nyt meikkioppaan kaupan päälle lokakuun loppuun saakka.


Siinä on muutama syksyn trendiväri jota on nähty paljon muotinäytöksissä. Minkä värisävyn sinä ajattelit ottaa käyttöön?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään ja kesän 2023 trendejä

 Viime viikolla aiheena blogissani oli kevään ja kesän muotivärit , tällä viikolla jatketaan samalla aiheella mutta käsitellään yleisesti se...