tiistai 26. heinäkuuta 2022

Miten säilyttää lomafiilistä pukeutumisessa vaikka arki kutsuu?

 Pian alkaa jo elokuu ja kesän loppukolmannes alkaa. Paluu arkeen on meistä suurimmalla osalla edessä mutta vielä ei huvittaisi pukeutua niin että loma jää lopullisesti taakse ja synkkä syksy on edessä.

Miten sitten säilytät kesäfiiliksen vaikka paluu töihin ja kouluun on edessä?

Annan tässä postauksessa nopeat vinkit miten säilytät kesän tyylillä vielä koko elokuun.




Väreillä on väliä

Väreillä on iso vaikutus mielialaan, ei ole sattumaa että koronan jälkeen kirkkaat ja iloiset värit ovat muodikkaita ja ns. dopamiinimuoti yleistyi. 

Minulla on ollut monia värianalyysiasiakkaita jotka oikeasti kertovat että heillä on vaatekaappi koottuna monelle eri persoonalle. Töihin tylsän tummia värejä, arkeen pehmeämpiä ja luonnollisia sävyjä ja lomalle kirkkaita ja iloisia värejä kun uskaltaa rikkoa rajoja.

Mutta miksi ne iloisemmat värit eivät sopisi myös työpaikalle? En tarkoita että pitäisi käyttää pelkästään kirkkaita värejä ja tuoda koko värikavalkaadi yhteen asuyhdistelmään.

Vaan mikset yhdistäisi esim. toppiin värejä joita käytät enemmän lomalla kuin töissä. Neutraalit värit huolehtivat siitä että yhdistelmä pysyy "asiallisena" mutta pieni määrä väriä piristää.



Muista kuviot

Kuviot ovat myös helppo tapa tuoda lomafiilistä ja eloa asuun. Valitse vaikka toppiin kesäisiä kuvioita ja pidä muu asu työhenkisenä, näin saat silti kesäisen fiiliksen.
Isot ja selkeät printit ovat olleet tänä vuonna muotia, samoin kuin abstraktit kuviot neonväreissä. Pysyisin ehkä viimeksi mainitusta itse erossa haluessani tehdä vaikutuksen ammattitaidolla työpaikalla, mutta toisaalta jos ne ovat sinun juttusi niin miksei nekin sopisi pienessä määrin.



Asusteet ja pienet jutut

Kesäisin osa meistä käyttää enemmän asusteita, enemmän väriä meikissä sillä iho on ruskettunut ja jopa värikkäämpiä kysilakkoja. Nekin on pieniä asioita joilla saa helposti kesän jatkumaan pukeutumisessa.

Ja jos tänä kesänä muotia olleet hauskat hedelmäkorut eivät ole sinun juttusi niin valitse vaikka nappikorvakorujen sijaan jotkut astetta näyttävämmät korut.



Tässä vielä lisäksi muutama löytö kesän jatkamiseen. Affilatelinkit on merkitty*merkeillä*.

Raikkaan sininen väri tuo kesän takaisin,
 Vilan neuletakki *Bubbleroomilta*






Kukkamekot tuovat vielä kesää pukeutumiseen,
kuvan mekko *Bubbleroom*



Iloisen väriset solmukorvakorut Bluebelljewelryltä
Saatavilla myös muissa väreissä.




Odotatko sinä jo innolla syyspukeutumista vai haluatko vielä pitää kiinni kesästä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...