tiistai 22. tammikuuta 2019

Tulevan kevään trendejä

Hyvin kylmänä (-25 astetta) talvipäivänä on loistava aika miettiä tulevan kevään ja kesän trendejä. Jotenkin mieli piristyy jo pelkästä ajatuksesta päästä käsiin kevätvaatteisiin ainaisen toppatakkien ja pipojen rinnalle.

1. Living Coral
Pantonen vuoden 2019 väri on Living Coral, eli raikas ja vaalea pinkin oranssi jossa on kultainen pohjasävy. Joten varmasti tulossa näkyviin niin vaatemuodissa kuin kynsilakoissa ja asusteissa ensi vuoden aikana,
Värin voi yhdistää helposti tummaan navysiniseen, kobalttiin ja vaaleaan turkoosiin. Neutraaleista väreistä esim beige ja tumma hiilenharmaa luovat harmonisia kokonaisuuksia. Ja rohkeimmat voivat kokeilla yhdistää korallin kirkkaaseen liilaan.

2. Neonvärit
Neon värit ovat (jälleen) keväällä muodissa. Jos neon ei tunnu sinun väriltä voit helposti yhdistää kirkkaamman värisen topin mustien housujen ja jakun kanssa jolloin se antaa vain pienen vaikutelman eikä saa sinua tuntemaan oloasi käveleväksi neonkyltiksi. Tai käytä vain asusteissa tai kynsilakassa.

3.Hapsut
Cowboy tyyli jatkaa edelleen muodissa. Viime syksynä ja talvena nähtiin paljon western vaikutteita muodissa ja etenkin kengissä. Tänä vuonna tämä trendi jatkuu hapsujen muodossa, eli takeissa, laukuissa, hameissa yms. (Samoin kuin muuten ruskeat värit kuten terrakotta ja toffeenruskea).



4. Solmuvärjäys
Tämä trendi on vähän sellainen että joko tykkää tai sitten inhoaa. Mutta solmuvärjätyt topit ovat tulossa jälleen muotiin. Hippivaikutteiset paidat on myös helppo värjätä itse, en ole kyllä vielä itse kokeillut mutta ekä tänä keväänä. :)


Siinä muutama tulevan kauden trendeistä. Näitä on tietysti paljon lisääkin mm. kukkakuviot, neutraalit beiget, iskälenkkarit... Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka. :)
Mitä mieltä sinä olet tulevan kevään muodista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paikkakunta ja pukeutuminen?

 Tämä asia on tullut nyt toistuvasti omassa tuttavapiirissä esiin eli onko sillä vaikutusta pukeutumiseesi missä asut? Pohdintaa stylistin n...