tiistai 29. tammikuuta 2019

Vinkkejä alennusmyynti shoppailuun

Alennusmyynnit, kuka niitä voisi vastustaa? Ihania löytöjä ja pilkkahintaan. Vai palata kotiin kassit täynnä tavaraa jota osti vain halvan hinnan takia huomatakseen että ostokset eivät sovikaan oikeastaan omaan tyyliin ja kuluttikin loppujen lopuksi paljon enemmän kuin oli suunnitellut...




1. Laadi suunnitelma mitä tarvitset
Tylsää mutta ehdttoman tarpeellista jos haluat säästää itseltäsi oikeasti virheostostosten määrää. Käy läpi vaatekaapistasi mitä sinulta oikeasti puuttuu, esim. olet huomannut että sinulta puuttuu siisti yläosa uusien housujesi pariksi. Tämän jälkeen on helppo etsiä vaikka netistä mitä vaihtoehtoja lähialueen kaupoista löytyy ja käydä sovittamassa. Ja ainahan voi löytyä jotain yllättävääkin jota voi sovittaa samalla kertaa, tällöin vain tiedät mitä sinulla on jo vaatekaapissasi.



2. Mihin voin tämän yhdistää?
Löydät ihanan jakun ja puoleen hintaan mutta et ole varsinaisesti jakkupukutyyppiä, pitäisikö minun vai ei..tai...? Tällöin kannattaa miettiä väriä, onko se sellainen joka sopii jo olemassa olevaan vaatekaappiisi. Pystytkö miettimään samantien 3 asuyhdistelmää johon tämä vaate sopii. Jos vastaus näihin on kyllä ja sovittaessa istuvuuskin on hyvä niin ehdottomasti kannattaa sillä tälle vaatteelle sinulle tulee olemaan käyttöä. Ja jos vieläkin epäillyttää pituus tms. niin etsi samasta kaupasta jotain vastaavaa minkä kanssa meinasit tätä vaatetta pitää ja sovita samalla kertaa niin näet miten yhdistelmä toimii käytännössä.


3. Alennuksen määrä vs. laatu
Kannattaa myös tarkistaa kuinka paljon tuotteen hinta on oikeasti laskenut, välistä ainakin itselle iskee tarjousähky. Kauppa mainostaa isoin kyltein -70%, -50% ja kassalla huomaat että sinun valitsemasi tuotteet onkin -10%.
Onko tuote laadukas? Katso mitä materiaalia tuote sisältää pesulapusta, luonnonmateriaalit yleensä kestävät paremmin ja ovat laadukkaampia. Onko saumat hyvin ommeltu ja löytyykö langanpätkiä. Yleensä jos langanpätkiä, nyppyjä yms löytyy ja muutama asiakas on vasta sovittanut tuotteen voi päätellä että kangas tuskin kestää omassakaan käytössä.


Pienellä vaivalla voi varmistaa hyvät shoppailukokemukset ja tuotteet joista ei tule katumapäälle. Kaikkein tärkein vinkki kuitenkin unohtui, pidä hauskaa. :) Kutsu vaikka ystävä mukaan makutuomariksi ja kokeilkaa uusia asuja. Välistä rajojen rikkominen kannataa ja virkistää!

Oletko tehnyt tänä vuonna jo hyviä löytöjä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...