tiistai 5. helmikuuta 2019

Upeana Ystävänpäivään

Ystävänpäivä, vain rakastuneille ja parisuhteessa oleville vai entä jos tällä kertaa ihan sinun itsesi tähden?
Liian usein annamme toisille enemmän kuin itsellemme. Enemmän aikaa, kärsivällisyyttä, hemmottelua ja pieniä lahjoja. Sitä jaksaa itsekin antaa enemmän jos on itse ensiksi antanut itselleen(kin). Entä jos tänä ystävänpäivänä antaakin myös itselleen luvan ottaa aikaa omalle tyylille ja kauneudelle?



Asuun voisi valita jotain "parempaa", jota et käytä jokapäiväisessä arjessasi. Valita ehkä kirkkaampia värejä tai ihanan keväisiä pastellisävyjä, jotain mikä jaksaa piristää kaikkein kylmimpänäkin pakkaspäivänä. Tai sitten naisellisempaa hametta tai pitsiä yhdistettynä normaaliin arkityyliisi. Jotain erityistä mikä saa sinut tuntemaan olosi kauniiksi, itsevarmaksi ja aivan vastuttamattomaksi.


Käyttäisi vähän enemmän aikaa omaan meikkiin kuin normaalina arkipäivänä ja antaisi itselleen luvan kuluttaa aikaa myös itseensä. Enkä tarkoita että meikkaamattomat naiset eivät olisi kauniita ja että täytyisi pynttäytyä viimeisen päälle. Vaan että ehkä jos käyttää arjessa vain huulikiiltoa ja ripsaria lisää ehkä vähän meikkivoidetta ja poskipunaa. Tai jos pitää luonnollisesta lookista lisää värillistä huulivoidetta ja sävyttävää päivävoidetta. Mikä vain sopii sinun tyyliisi ja saa sinut tuntemaan olosi hyväksi.


Ehkä täydennät kokonaisuutta keveällä hajuvedellä tai jollain ihanalla korulla. Jos et normaalisti käytä koruja niin ehkä jotain arkisempaa ja jos taas käytät niin harkitse jotain kimaltelevaa ja vähän näyttävämpää kuin normaali arkikorusi, ihan vain vähäsen. Pistän tähän alapuolelle näkyviin muutaman aivan ihanan huopakorvakorun jonka löysin etsystä ( bluebelljewelry.etsy.com ). Myyjä on suomalainen joten ne ovat ihan suomalaista käsityötä. Korut ovat kohtuullisen näyttävät mutta ehdottomasti arkeen sopivat ja niin ihanan kevyet pitää.





Nauti olostasi ja jos pelkää muiden reaktiota että miksi olet noin laittautunut niin vastaa: miksen olisi? Tämä muuten tuntuu olevan hyvin monella mietinnässä että mitä jos toiset katsoo oudosti tai ihmettelee että oletko johonkin menossa. Minultakin on kysytty sitä suhteellisen monta kertaa työpaikalla kun välistä ottaa aikaa itselleen ja laittautuu pikkuisen enemmän. Mutta sitten olen huomannut että nämä kyselijät ovat sen jälkeen itsekin uskaltautuneet laittamaan enemmän meikkiä tai vaikka pukeutumaan myös hameeseen tms. Ja kerran juttelinkin asiasta tälläisen kyselijän kanssa joka kertoi että olisi itsekin toivonut uskaltavansa pitää kirkkaampia värejä tässä tapauksessa mutta ei tiennyt mitkä värisävyt hänelle sopisi.

Minkä lahjan sinä annat itsellesi tänä ystävänpäivänä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...