tiistai 19. helmikuuta 2019

Lisää väriä

Pitkä talvi saa yleensä ainakin oman ihon näyttämään kalpealta ja väsyneeltä. Varsinkin yhdistettynä mustaan väriin vaatteissa. Miten sitten voi käyttää mustia (tai muuta omiin väreihin sopimattomia ) värejä pukeutumisessa ilman että näyttää haamulta?


Ajattelin käyttää nyt omia kuviani näyttämään kaksi vaihtoehtoa miten helposti saadaan vaatteilla ja asusteilla lisää väriä kasvoihin.


Eli lähtökohtana talven kalpea (ja väsynyt :D ) iho yhdistettynä mustaan joka on niin ihana väri mutta yleensä tekee minusta entistäkin kalpeamman. Älä muuten välitä hiuksistani, kampaajakäyntiä odotellessa ja todella bad hair day menossa. :)



1. Helpoin tapa lisätä väriä kasvoille on käyttää värikkäitä huiveja. Omiin väreihisi sopivat huivit tuovat nopeasti väriä olemukseesi. Toimii myös talveen sopivilla paksummilla kaulahuiveilla.



2. Tuo väriä myös asusteilla kuten korvakoruilla, käytä värikkäämpää paitaa ja anna sen näkyä. Ja meikki vaikuttaa myös paljon asiaan kuten sävyihin sopiva huulikiilto.


Nämä kuvat otin samana päivänä ja samanlaisella valolla, en käyttänyt kuvanmuokkausta tms. (ainakin tuohon ekaan kuvaan olisi niin tehnyt mieli tasoittaa ihon väriä :D )
Meikissä on muuten valittavina aivan ihania meikin pohjustus aineita jotka tuovat kirkkautta ja osa päivettää kevyesti ilman että näyttää tekorusketuksen ottaneelta.

Tiesitkö muuten että värityyppisi värit vaikuttavat vain ylävartalon vaatteisiin? Johtuen siitä että nämä vaatteet ja värit ovat lähimpänä kasvojamme joissa väärien värien käyttö saa ihon näyttämään väsyneeltä js elottomalta.

Värikästä kevään odottelua sinulle ja iloa pukeutumiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...