maanantai 22. huhtikuuta 2019

Kesän trendejä

Nyt kun on päässyt nauttimaan jo muutamasta oikein lämpimästä ja aurinkoisesta päivästä niin ajatukset ovat ainakin itsellä jo tulevassa kesässä.
Mutta mitkä asiat ovat kesän ehdottomia trendejä tänä vuonna?


Pyöräilyshortsit

Kesän ykköshousut jakavat vähän mielipiteitä. Toisten mielestä ehdottoman tyylikkään mukavat ja hyvät athleisure muotiin. Toiset taas pitävät ehkä liiankin arkisina ja sporttisina. Jos kuulut tähän viimeisimpään ryhmään. kokeile yhdistää pyöräilyshortsit johonkin ihanan kevyeen ja väljään "parempaan" toppiin, eli luot yhdistelmän joka näyttää klassisemman tyylikkäältä. Siihen samaan joitakin koruja jotka ovat siroja ja tyylikkäitä, eli kristalleja, metallikoruja, helmiä yms. upea käsilaukku ja jalkaan vaikka ballerinat tai sandaalit. Tyylikäs ja trendikäs muttei liikaa laitettu yhdistelmä.
Mutta jos pyöräilyshortsit silti vielä mietityttää niin toinen vaihtoehto on suoraan pidemmät shortsit, hyvin trendikkäät tänä vuonna. 



Kapeat aurinkolasit

Tämän vuoden kesän ykkösaurinkolasit tulevat olemaan kapeammat  kuin aiemmin ja vähän enemmän suorakulmaiset. Eli ajattele takavuosien Julia Robertsin silmälaseja Notting Hillissä niin olet oikeilla jäljillä.

Paljon näkyy myös kissansilmäaurinkolaseja yhdistettynä kapeampiin kehyksiin. 





Röyhelöt

Hameissa etenkin näkyy kietaisumalli yhdistettynä röyhelöihin. Midipituus ja upeat värit (poltettu oranssi, auringon keltainen yms.). Mutta röyhelöt ja rusetit tulevat näkymään hyvin kesäkaduilla



Juutti laukut

Kesän ehdoton ykköslaukku on punottu juuttilangasta. Kädessä kannettavia malleja näkyy todella paljon ja ympyrän muotoa. Yhdistetään värikkäisiin pompuloihin ja yksityiskohtiin.
Laukku saa nyt näyttää käsityöltä ja itsetehdyltä.



Simpukat

Korumuodissa ihan ykkönen tällä sesongilla, simpukat. Eli joko aidot ja aidonnäköiset simpukat sekä metalliset ja simpukan malliset.




Eli tässä nyt muutama asia joita kannattaa silmäillä tulevaa kesää varten. Toivottavasti tästä kesästä tulee lämmin ja aurinkoinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...