tiistai 9. huhtikuuta 2019

Miten lisätä seksikkyyttä hillitysti pukeutumiseen?

Seksikkyys tarkoittaa meille kaikille eri asioita. Mutta miten lisätä vähän enemmän seksikkyyttä menemättä överin puolelle ja näyttää asiallisen aistilliselta?


Materiaalit

Suosi materiaaleja jotka tuntuvat hyvältä ylläsi, koska tärkeintä on että kangas tuntuu hyvälle, ei kutita yms. Kankaat jotka ovat luonnontuotteita esim. silkki ja viskoosi lisäksi laskeutuvat todella pehmeästi. Eli kevyitä ja ilmavia kankaita.
Pitsi on toinen kestosuosikki koska se peittää mutta samalla paljastaa hillitysti. 
Jos sinusta tuntuu että nahka tai vaikka sametti on enemmän sinulle aistillisemmat kankaat niin anna mennä. Tärkeintä on että sinä koet materiaalit upeina.


Korosta parhaita puoliasi

Meillä jokaisella (ainakin toivottavasti) on joku juttu jota pidämme kauneimpana itsessämme, toisilla se on upeat sääret, toisilla taas silmät tai vaikka säkenöivä hymy. Tee siitä katseenvangitsija olemuksessasi korostamalla sitä rohkeasti. 
Jos olo tuntuu epämukavalta itsessään niin aina ei välttämättä huomaa mitä kaikkea kaunista itsestä löytyy niin voi olla hyvä miettiä mitä osaa sinusta yleensä kehutaan. Tai jos esim. et enää tunne oloasi niin kauniiksi kuin vaikka aiemmin olet ollut niin tee rauha itsesi kanssa ja ala taas arvostamaan omaa kauneuttasi. Toista aina kun näet peilikuvasi hiljaa mielessäsi (tai vaikka ääneenkin): Onpa minulla ihanat hiukset tänään. Vaikka se ensiksi tuntuisi ahdistavalta tai vaikka ihan valheeltakin niin usko pois, loppujen lopuksi alat kyllä uskoa jälleen omaan kauneuteesi.


Tyylikkyys ennenkaikkea

Yksi hyvä asia muistaa on ettei paljasta liikaa. Jos pistät vaikka minihameen päällesi niin valitse yläosaksi jotain vähemmän paljastavaa mutta joka silti tuntuu hyvältä ihoasi vasten. Sama juttu jos esim valitset avonaisemman topin (v kaula-aukko on muuten loistava sillä se näyttää paljastavan mutta silti antaa vaan vain vihjeen) niin suosi vähän vähemmän paljastavaa alaosaa. Kaikki on kiinni tasapainosta.
Ja muutenkin on aika hyvä muistisääntö että vartalonmyötäinen sopii hyvin kun jompikumpi osista on vähän löysempi. Se tasapainottaa koko olemusta ja välttää ns. makkarankuoriefektin ja sen että ei näytä pukeutuneen liikaa isoihin vaatteisiin. Peitä ja paljasta sopivasti.
Korut ja asusteet tuovat myös sopivaa seksikkyyttä. Jos sinulla on se kaunein osasi esim kasvoissa niin korosta sitä pikkuisen lisää upeilla korvakoruilla jotka nostavat katseen ylös. Rannekorut taas laskevat huomion alaspäin jos sinulla on upeat lanteet tai vaikka vyötärö. Jos taas et ole varma omasta painostasi niin kaikkein hoikentavin koru on pidempi kaulakoru joka päättyy rintojen kohdalle.


Asenne ratkaisee

Kaikkein tärkeintä on silti asenne. Olen kaunis ja upea ihan tälläisenä kuin olen. Se on minun mantrani, mikä on sinun?
Keksi itsellesi voimalause jos tuntuu että et uskalla, pysty tai voi. Jotain mikä saa sinut syttymään, tuntemaan olosi hyväksi ja rakastetuksi, sillä meistä jokaisella on siihen oikeus.
Toista sitä kun tuntuu että maailma kaatuu päälle, eikä olo todellakaan tunnu seksikkäältä ja kauniilta.

Olet tärkeä ja kaunis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...