tiistai 13. lokakuuta 2020

Syksyn asustetrendit

 Olen jo aiemmin kirjoittanut syksyn muodista, takeista, kengistä, laukuista ja väreistä. Ja nyt vuorossa olisi yksi omista suosikeistani, asusteet.

Asusteet on yksi nopeimmista keinoista tuoda näyttävyyttä asuun kuin asuun. Arkisinkin asu muokkaantuu tyylikkääksi lisäämällä näyttävän kaulakorun, korvakorut tai vaikka upean huivin.


Päähineet 

Leveälieriset hatut ovat tulleet jälleen takaisin katukuvaan. Huopahatut näkyvät jälleen useissa sävyissä (löysin jopa ihanan pastellisen pinkin ja jäin harkitsemaan omaankin vaatekaappiin). 
Toinen asia mitä pidetään paljon on huivit. Niitä solmitaan pään ympäri sekä ysäriltä tuttuun tapaan kolmiona ja niskaan sidottuna. 






Käsineet ja huivit

Nahka on yksi syksyn ja talven näkyvimmistä trendeistä joten luonnollisesti se näkyy myös käsineissä. Muuten käsineissä on näkyvissä klassisia värejä ja pieniä yksityiskohtia (rusetteja, helmiä tms).
Huiveissa on myös klassisempi puoli näkyvissä, pehmeitä kashmirhuiveja ja klassisia värejä. Ruudut ovat yksi suosikkikuvioista myös huiveissa.
Ja iki-ihanat hyvin pehmeät virkatut ja kudotut huivit näkyvät jälleen hyvin muhkeina kauloja lämmittämässä.


Korut

Korumuodissa on näkyvillä hyvin paljon kullanväriä. Toinen ykköstrendi on ketjut ja etenkin näyttävät, paksut kaulaketjut. Sekä riipukset kaulakoruissa, rannekoruissa sekä korvakoruissa. Yksi suosituimmista riipuksista on muuten risti.
Helmet ja kimaltelevat strassit pitävät myös pintansa, Sekä isot korvarenkaat.
Muutenkin näyttävät korvakorut ovat yksi kauden trendeistä sekä eriparikorvakorut (toinen lyhyempi ja toinen pidempi mutta näyttävät silti yhteen kuuluvilta). Kevään tullessa näyttävyys siirtyy minusta enemmin pitkiin kaulakoruihin.



Siinäpä muutama tämän sesongin ykkösvalinnoista. Pidätkö sinä asusteista asujen viimeistelijöinä vai jätätkö ne mieluiten pois arkiasuistasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...