tiistai 21. kesäkuuta 2022

Miten lisään väriä vaatevalikoimaani?

 Hyvin useasti värianlyysien yhteydessä tulee esiin tämä kysymys, miten lisään vaatekaappiin väriä kun tällä hetkellä pukeudun ainoastaan yhteen väriin (suurimmalla osalla tämä väri on vielä musta)?

Tämä postaus antaa sinulle nopeat neuvot siihen miten saat lisää väriö pukeutumiseen ilman että tunnet itse hukkuvasi värien maailmaan.
Mustiin pukeutuminen ei ole hankalin aloitus

Musta sopii oikeasti hyvin harvalle vaikka jokaisella meistä miltei varmasti löytyy sitä vaatekaapista. Mutta musta on itseasiassa väri jonka kanssa sopii miltei mikä tahansa muukin väri, sillä se on yksi neutraaleista väreistä.
Eli mitä värejä ikinä päätätkään lisätä pukeutumiseen, mustaan on helppo yhdistää. Voit silti käyttää koko vaatekaappiasi täydellä teholla vaikka limen värinen pusero yhtäkkiä ilmestyisi vaatekaappiisi.

Mitä kannattaa silti muistaa:

  • Jos musta ei oikeasti kuulu sinun väreillesi suositelluihin väreihin, niin suosi sitä alaosissa.
  • Halutessasi käyttää sitä yläosissa, tuo mukaan myös itsellesi joku hyvin sopiva väri tuomaan valoa kasvoillesi
  • Musta yhdistettynä valkoiseen luo oikeasti hyvin kovan kontrastin, mieti tämän yhdistelmän käytössä mustan korvaamista esim. harmaalla jos olet hyvin pehmeä väritykseltäsiTotuttele pikkuhiljaa leikittelemällä sävyillä

Jos vaatekaappisi koostuu ainoastaan yhdestä väristä niin ota käyttöön sen ei sävyvariaatiot. Esimerkkinä vaikka pinkki vaatekaappi, yhdistä vaatteet silloin vaaleanpunaisen eri sävyihin eli kirkkaisiin, vaaleisiin, murrettuihin, persikkaan, punaisiin... Tai valitse sukulasisävy vaikka samoista pehmeän pastellisista sävyistä. 
Silloin silmäsi ehtii tottua pikkuhiljaa takaisin uusiin väreihin ja ero vanhaan yksisävyiseen ei tunnukaan niin suurelta harppaukselta.Neutraaleillakin on väliä

Neutraalit mielletään useasti tylsiksi ja valjuiksi väreiksi, sisältäen yksinomaan harmaan, beigen ja valkoisen, vaikka oikeasti niitä värivaihtoehtoja riittää joka värityypillä.
Neutraaleiden on tarkoitus helpottaa sinun vaatteiden yhdistelyä, sillä ne on suunniteltu sopimaan eri värien kanssa yhteen. Ne harmonisoivat ja luovat tunnelman koko väriyhdistelmälle.

Halutessasi lisätietoa omiin väreihisi sopivista neutraaleista, niin värianalyyseistäni löydät myös tummat sekä vaaleat neutraalisi.Ennenkaikkea kannattaa muistaa, että sinun vaatevarastosi kuuluu tuottaa iloa juuri sinulle. Ei ole väliä jos se koostuu ainoastaan yhdestä väristä tai sitten miljoonasta erilaisesta väristä ja sävystä. Tärkeintä on että sinä tunnet olosi hyväksi omissa vaatteissasi.

Riko rajoja ja kokeile rohkeasti uutta halutessasi muutosta. Uusien värien kokeileminen on todella nopea ja hyvä keino päivittää vaatekaappia ja saada uutta iloa pukeutumiseen.

Mistä väreistä sinun vaatevarastosi koostuu?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miten lisään väriä vaatevalikoimaani?

 Hyvin useasti värianlyysien yhteydessä tulee esiin tämä kysymys, miten lisään vaatekaappiin väriä kun tällä hetkellä pukeudun ainoastaan yh...