tiistai 14. maaliskuuta 2023

Kevään ja Kesän 2023 muotivärit

 Miltä näyttää tämän sesongin muotivärit ja mitä trendivärejä on tulossa kesäksi? 

Tässä postauksessa annan sinulle kesän ja kevään kuumimmat trendivärit. Jotkut pysyy samoina ja muutama yllättäväkin on mukana.


Sitruksen sävyjä


Appelsiinin oranssia, raikasta sitruunan keltaista ja limen vihreää. Kevään ja kesän trendiväreissä näkyy selkeästi mukana pirteys, energisyys ja ilo.
 
Nämä värit ovat muuten näkyneet usein yhdistettynä valkoiseen mistä syntyy jopa ekstrasti raikkautta yhdistelmään.

Pehmeitä pastelleja

Pastellit on asia johon voi luottaa jokaisena keväänä (ja kesänä), ne ovat joka vuosi muodissa. Tänä vuonna sinisistä näkyy varsinkin pehmeä puuterisininen, sekä kesätaivaan vaaleansininen


Laventeli on edelleen luottomuotiväri ja se saa rinnalleen todella kylmän vaaleanpunaisen.  


Minttu on loistava jos harkitset sinisen ja vihreän välillä.Pastellien pehmeys korostuu kun yhdistät niitä vaaleisiin neutraaleihin mutta halutessasi väriyhdistelmään lisää voimaa niin katso alapuolelta esim. intensiivisistä väreistä joku mukaan tuomaan eloa. Esim. laventeli näyttää upealta tummemman liilan kanssa.


Vaaleanpunainen on tänä vuonna todella
vaalean kylmä. Intensiivisempien värien ystäville


Kirkkaan punainen on yksi tulevien sesonkien varmoista valinnoista. Sitä näkyy paitsi mekoissa ja muissa kesävaatteissa kuin myös meikissä, koruissa ja kengissä.


Kobaltin syvä sininen on tälle hyvä vaihtoehto jos pidät enemmän kylmemmistä sävyistä.


Perinteinen vihreä on myös väri jota kannattaa pitää silmällä, valitessasi vihreästä sävyjä niin muodissa näkyy sen koko kirjo.


Liila näkyy myös tummempana sävynä kuin se laventeli ja se onkin hyvä vaihtoehto jos vaaleampi väri tuntuu vähän liian pliisulta sinulle.


Pirteän pinkki on raikas piriste asuun kuin asuun. Tätä näkyy kylmempänä (magenta) ja toisaalta myös astetta lämpimänä vahvan ruusunpinkkinä.
Metalleja ja neutraaleja

Metallivärit ovat myös yksi kuumista trendeistä, kulta palaa jälleen todella isosti ja näyttääkin todella upealta ruskettuneemmallakin iholla.


Neutraaleista näkyy paljon beigeä, valkoista sekä musta pysyy edelleen huippusuosittuna.
Jos sinua mietityttää mikä näistä väreistä olisi sinun piirteisiisi niin kannattaa tutustua värianalyyseihini.

Värianalyyseissä on muuten voimassa loistava tarjous maaliskuun loppuun asti. Tilatessasi minkä tahansa värianalyysin saat mukaan myös kokonaisen tyylipaketin. Meikkiopas antaa sinulle väriehdotuksia koko meikkiin ja kuosiopas opastaa sinut miten käytät kuvioita pukeutumisessa parhaiten omalle värityypillesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään ja kesän 2023 trendejä

 Viime viikolla aiheena blogissani oli kevään ja kesän muotivärit , tällä viikolla jatketaan samalla aiheella mutta käsitellään yleisesti se...