tiistai 7. maaliskuuta 2023

Tyylisi vaikuttaa syvemmälle kuin uskotkaan

 Tyylin voi helposti ajatella pinnalliseksi asiaksi jolla on ehkä vähän merkitystä suunnilleen aamulla siihen mitä puet päällesi. Sillä ei ole niin väliä ja ei sen kuulu olla niin merkittävässä asemassa.

Vaikka oikeasti tyyli vaikuttaa oikeastaan kaikkeen elämässäsi. Se vaikuttaa siihen millainen itsetunto sinulla oikeasti on, miten muut näkevät sinut, uskallatko näkyä ja ottaa isompia rooleja elämässäsi. Sillä on yllättäviä vaikutuksia tunnetko olosi hyväksi omassa tyylissäsi vai et. 

Tässä postauksessa kerron sinulle mihin kaikkeen tyyli voi vaikuttaa elämässäsi, sinä voit itse sen jälkeen päättää auttaako tyylisi sinua eteenpäin vai pitääkö se sinua kenties paikallaan.Pukeutumisella on vaikutusta mielialaan

Se miten pukeudut päivittäin vaikuttaa suoraan mielialaasi, se ei tietenkään ole ainut asia mikä siihen vaikuttaa mutta se on tärkeä asia.
Oletko tyytyväinen päivittäiseen pukeutumiseesi? Jos olet niin mitä luultavimmin tyylisi saa sinulle lisää iloa ja energiaa elämään, onneksi olkoon. Mutta jos et ole vaan tunnet olosi väsyneeksi ja tylsistyneeksi niin tyylisi ei toimi eduksesi.

En tarkoita ettei välillä saisi pukeutua verkkareihin ja oloasuihin, kaikki tekee niin. Vaan milloin viimeksi tunsit olosi hyväksi arkivaatteissa? 

Huomasin itse alunperin että kun tyylini muuttui liikaa mukavuudenhaluiseksi ja heitin vain jotain päälleni kaapista mikä mahtui päälle ja oli puhdas. Minulla oli huono olo itsessäni ja ei mikään ihme että kiloja tuli nopeasti lisää ja kaikki väri katosi pukeutumisestani jättäen jäljelle vain mustia olovaatteita ja kaapuja.

Se että vaihdoin huomion takaisin pukeutumiseen ja löysin uudelleen värit sekä keskityin mieluummin omien kauniiden puolten esilletuomiseen enkä oman vartaloni piilottamiseen.

Etsi siis värejä joita rakastat, ihania materiaaleja ja mukavia vaatteita jotka näyttävät upeilta ylläsi.


Uskallatko näkyä?

Tällä en tarkoita pelkästään sitä että uskallatko lähteä uusissa ostamissasi vaatteissa suoraan kaupungille. Sillä se on syvempää kuin se että tunnetko olosi hyväksi uusissa vaatteissa (vaikka sekin on tärkeää).

Se että uskallat näkyä liittyy myös hyvin erilaisiin tilanteisiin. Uskallatko työpaikallasi ottaakin enemmän vastuuta sitä pyydettäessä vai perutko mieluummin ja toteat jonkun toisen olevan parempi vaihtoehto? Tai jos sinulle tarjottaisiin yhtäkkiä aitiopaikan lippuja teatterinäytöksen ensi-iltaan, käyttäisitkö ne vai peruisitko sillä verukkeella ettei sinulla ole päällepantavaa? 

Siinä ei ole mitään pahaa että välistä pelkää osallistua ja näkyä, mutta jos tunnet oman tyylisi rajoittavan liikaa elämääsi, niin olisiko aika tehdä asialle jotain?
Kokeile joskus suostua, keksit varmasti jostain sopivan asun (se on paljosti myös mielialasta kiinni) tai sitten puet jotain päällesi missä tunnet olosi oikeasti itsevarmaksi ja hyväksi. Ei se haittaa jos olet alipukeutunut kunhan tunnet olosi hyväksi osallistuessasi (paitsi jos tapahtumalla on oikeasti pukukoodi) sillä siitä saat varmuutta näkyä myös jatkossa.
Myös se miten paljon arvostat itseäsi on tärkeää

Tyyli kertoo myös osittain siitä miten paljon arvostat itseäsi. Uskallatko ostaa myös itsellesi? Valitsetko aina kaupan halvimman jutum itsellesi mutta olet valmis panostamaan enemmän lapsiisi ja lahjoihin?

Eli joskus kannattaa itseensäkin panostaa vähän enemmän, se piristää ja auttaa jaksamaan. Ei sen tarvitse olla hinnakasta joskus vaikkaoman ajan ottaminen riittää. Tai sen että miettii vähän enemmän miten vaateyhdistelmä toimii ja voisiko sitä jollain pikkujutulla hieman parantaa. Pienet askeleet itsensä hyväksi vievät pitkälle.
Palvelu saatavilla etänä tai paikanpäällä
Salossa ja TurussaTyylikonsultaatio on minulla palvelu jossa käydään läpi miten voin auttaa sinua tyylimatkallasi ja mikä sinua estää oman tyylisi esille tuomisessa. Palvelu rakentuu kokonaan sinun tarpeidesi mukaan ja tulen auttamaan sinua selvittämään mitkä ovat seuraavat askeleesi kohti unelmiesi tyyliä. Sinun persoonaasi ja arkeesi sopivaa tyyliä jota tulet rakastamaan. Katso lisätiedot nettisivuiltani.


HUIPPUTARJOUS! Värianalyysien ostajat saavat nyt mukaan kokonaisen tyylipaketin eli meikkioppaan sekä kuosioppaan omalle värityypilleen. Tarjous voimassa maaliskuun loppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään ja kesän 2023 trendejä

 Viime viikolla aiheena blogissani oli kevään ja kesän muotivärit , tällä viikolla jatketaan samalla aiheella mutta käsitellään yleisesti se...