tiistai 2. tammikuuta 2024

Vuoden 2024 trendejä

Uusi vuosi on alkanut ja sehän tarkoittaa myös uusia trendejä. Osa pinnalla olleista muoti-ilmiöistä tulee jatkumaan vielä tänä vuonna2024.

Tässä postauksessa kerron muutaman yleisimmistä trendeistä tähän vuoteen.




Hillittyä luksusta

Hillitty luksus tuli muotiin viime vuonna. Tämä tarkoittaa siis klassista tyylikkyyttä villakangastakkeineen, bleisereineen yms. mutta yleensä yhdistettynä vähän rennompaan ja modernimpaan niin että kokonaisuus ei näytä niin pönöttävältä vaan katu-uskottavammalta.

Tämä tyylisuuntaus näkyi myös monen suunnittelijan kevät ja kesämallistoissa niin että logot ovat pienempiä eivätkä niin räiskyvän näkyviä. Eli tuodaan logot näkyviin mutta ei tarvitse olla kissankokoisin kirjaimin keskellä paitaa vaan esim. pieni logo topin kaula-aukkoon kirjoitettuna.


Romantiikkaa ilmassa

Hempeät pastellit, pitsit, röyhelöt ja muut kauniit romanttiset yksityiskohdat ovat yksi ensi vuoden trendeistä.

Yhdistä niitä vähän rennompaan tyyliin jollet halua kokonaisuuden olevan liikaa tyttömäisen naisellinen tai nauti täysillä. 

Pitsi on yksi ensi vuoden trendeistä

Nahkatakit ja farkut

No ei koko ensi vuosi tule olemaan pelkkää pastellihattaraa. Nahka pysyy edelleen muodissa ja varsinkin lyhyempien takkien muodossa. Musta on väreissä edelleen ykkönen ja metallisävyisemmät vaihtoehdot.

Farkuissa on pitkään näkynyt väljemmät mallit ja pidemmät lahkeet ja tämä ei vielä tule muuttumaan. Muoti kuitenkin osoittaa jo hieman merkkejä siirtymisestä nollarimuodista 2010-luvun tyyliin mutta ihan vielä pillifarkut eivät tee paluuta.





2024 värit

Pantonen vuoden väri on pehmeän lämmin pastelli, Peach Fuzz. Muutenkin odotettavissa on paljon pastelleja varsinkin keväällä esim. vaaleansininen on väri jota tullaan näkemään paljon tänä vuonna. Samoin kuin liila ja vaaleanpunainen.

Oranssi on yllättävä väri joka on muodissa jo keväällä samoin kuin muut vahvat maanläheiset sävyt joita on totuttu näkemään enemmän syksyllä mutta ensi keväänä ne ovat myös muodissa.

Valkoinen on väri jota tullaan myös näkemään hyvin paljon varsinkin kokovalkoisissa asuyhdistelmissä. Ja burgundin voisin myös mainita ensi vuoden yllätysväreinä.



Muita trendejä vuodelle 2024:

  • Balleriinat ( varsinkin strassi yms. koristeluilla ja nilkkaremmeillä)
  • Valkoiset tennarit ( korokepohjien aika alkaa olla jo pikkuhiljaa ohi joten pohjat tulevat vaihtumaan hieman matalampiin)
  • Isot ja näyttävät korvakorut ( ja eripari korvikset joten jos sinulla on toinen pari hukkunut lemppareista niin ota ilo irti)
  • Pitkät kaulakorut (kerrostaminen kannattaa)
  • Rannekorut! Enempi on parempi ?
  • Kirjekuorilaukut ja kädessä kannettavat laukut
  • Maksimekot ja minihameet
  • Housujen ja hameiden yhdistelmä

Haluan vielä toivottaa sinulle kaunista uutta vuotta 2024 ja oikein paljon kiitoksia vuodesta 2023.
Jatkossa blogini tulee ilmestymään joka toinen viikko niin kuin se on nyt marras- ja joulukuun tehnyt. 




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...