perjantai 28. syyskuuta 2018

Muutama tämän syksyn trendi

Syksyn trendit tämä vuonna ovat olleet ainakin minusta aika moninaiset. Sinäänsä kiva koska kaikille tuntuu löytyvän ainakin jotain mikä sopii omaan tyyliin. Joten ajattelin listata niitä muutaman ilmeisimmän. :)




Takeissa villakangastakit ovat ehdoton valinta tänä syksynä. Kamelinruskea ja muutkin ruskean sävyt sekä ruudut näkyvät tällä hetkellä värien ja kuvioinnin puolesta trendikkäimmältä. 
Jos taas hakee vähän erilaisempaa tyyliä kuin klassikot niin tekoturkistakit tekevät taas paluun ja tällä kertaa pidemmällä karvalla ja mitä ihanimmilla väreillä. Muutenkin tekoturkis on erittäin suosittu materiaali vähän oikeastaan kaikessa, mikä näkyi oikeastaan jo kesän tekoturkissandaali trendissä. 

Housutrendeissä taas alkaa näkyä leveämpiä lahkeita joten pillifarkkujen valta-aika alkaa viimeinkin väistyä kun bootcut-lahkeet, palazzohousut ja monet muut leveämmät lahkeet ilmestyvät suuremmissa määrin kauppoihin. Mitä mieltä muuten itse olet tästä? Omalle vartalotyypille pillilahkeet ei ehkä ole ollut kaikkein paras valinta mutta pidän miten ne sopivat saappaiden kanssa ja saavat jalat näyttämään hyvältä.





Kenkämuoti tuntuukin olevan mielenkiintoinen sekoitus naisellista ja vähän maskuliinisempaa tyyliä. Mikä mielestä on aivan mahtavaa sillä ostin viimeinkin itsekin ensimmäiset biker/cowboy nilkkurit vuosiin. Sillä mallit näissä ovat ihanan erilaiset, on niittejä, solkia nyörejä yms. Oma tyylini on aika naisellinen joten en oikein heti osta perinteisiä mustia ja nahkaisia bikersaappaita.
Pieni talo preerialla-tyyli ja bikerkengät saavat rinnalleen näiden kanssa hyvin toimivan Dr. Martens maiharit. Mutta tällä kertaa maiharit ovat pehmittyneet kukkakuvioilla ja mitä kirkkaimmilla väreillä.
Glittereiden kausi kengissä ei myöskään ole ohi, joko ihanalla discofiiliksellä ja kokoglitteri tyyliin tai sitten vähän hienostuneempaan makuun sopivampana joko metallinhohtoa tai sitten vain osassa kenkää kimallusta.









Laukut löytävät pyöreän muodon joko kahvoissa tai olemalla pieniä ja pyöreitä olkalaukkuja (jälleen kerran ehdottoman väärä valinta omalle vartalotyypille joten varmaan jää itseltä ostamatta). Ja jälleen kerran kauden suosikkimateriaali tekoturkis koristaa aika montaa laukkumallia.




Helmet ovat hyvin suosittuja sekä koruissa että vaatteissakin. Elegantit helmipinot korvissa yhdistyvät ihanasti helmillä koristettuihin housuihin, tai vaikkapa yhdistä helmilläkuvioitu paita nahkalegginseihin tai revittyihin farkkuihin jos et halua liikaa klassista vaikutelmaa.
Korvakorut ovat isot ja näyttävät muttei ( välttämättä) raskaat, esim useampi kultainen rengas ketjuun yhdistettynä.

Mutta tässä muutama syksyn trendi, niitä on niin paljon että kirjoittaisin tätä varmaan ensi viikollakin jos aikoisin kaikki listata.

Mitä mieltä sinä olet tämän syksyn muodista ja mitä uutta niistä olet omaan vaatekaappiisi ostanut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paikkakunta ja pukeutuminen?

 Tämä asia on tullut nyt toistuvasti omassa tuttavapiirissä esiin eli onko sillä vaikutusta pukeutumiseesi missä asut? Pohdintaa stylistin n...