tiistai 26. toukokuuta 2020

Muodikasta Kesää

Vähän erilainen kesä tänä vuonna koronan takia, ei kesäfestareita, iltatoreja mutta nautitaan silti kesästä niin kuin vain voidaan.

Eli nyt vuorossa kirjoitus tämän kesän trendeistä.

Kietaisumekot sopivat joka vartalolle

Hameet ja mekot

Kukkamekot kuuluvat kesään ja tänä vuonna erityisesti pienempikuvioiset kukkaset ovat muodissa ja varsinkin maksimekoissa. 
Hameissa ja mekoissa on muutenkin muodissa pidempi helman pituus, alle polven menevä midi pituus aina maksiin asti.
Pistän tämän postauksen loppuun linkin yhteen suosikki ostospaikkaan tällä hetkellä mekkojen osalta.

Polkkakuviot ovat myös yksi kesän trendeistä

Farkkua

Denim on jälleen kerran suosiossa ja nyt siihen saa pukeutua päästä varpaisiin. Tupladenim fiilis syntyy käyttämällä sekä ylä- että alaosassa farkkukangasta, ja omasta mielestä aika erikoinen juttu on yhdistää vaaleamman sinistä tummemman siniseen denimiin. Jotenkin omasta mielestä toimivampi yhdistelmä on yhdistää kahta samaa sävyä, mutta toisaalta ehkä näinpäin yhdistelmä näyttää mielenkiiintoisemmalta. 
PLUS NEUVO: Jos yhdistät kahta eri sinistä hyödynnä omaa vartalotyyppiäsi niin asukokonaisuus saa sinut näyttämään entistä upeammalta. Eli jos sinulla on isompi alavartalo valitse alaosaan tummemman sininen farkkuhame ja yhdistä yläosaksi vaaleamman sininen farkkutakki. Ja toisinpäin. Isompi ylävartalo niin tummempi yläosa ja vaaleampi alaosa.



Shortseja ja Capreja 

Shortsit ovat tänä vuonna pidempiä ja lahkeet väljempiä. Miltei polveen asti ulottuvat lahkeet toimivat hyvin myös kesäkuumalla. Myös pyöräilyshortsit tulevat edelleen näkymään trendeissä.
Caprit ovat myös kuuminta kesämuotia, saatavilla on urheilullisemman näköisiä trikoomalleja sekä myös vankemman tuntuisia kangasvaihtoehtoja.



Boleroita ja Ohuita olkaimia

Muutama vuosi sitten boleroita sai todellakin etsiä joka kaupasta ilman että niitä löysi. Ihanaa että bolerot ovat tänä kesänä jälleen muodissa! Niitä löytyy bleiserityylisinä, villatakkimallisina, solmukiinnityksellä yms.
Bolerot ovat myöskin aivan loistava apukeino jos haluat näyttää pidemmältä. Eli 1:3 sääntö, enemmän jalkoja ja vähemmän torsoa. 2/3 osaa jalkoja, ja katkaistaan asu ylempää jotta 1/3 osaa jää ylävartalolle.

Toinen trendi mikä näkyy on spagettiolkaimet, olkaimettomat tuubitopit ja yhdellä olkaimella olevat topit. Sekä halteneck malliset topit. Eli olkapäät tulevat näkymään tämän kesän muodissa.
Jos muuten haluat vinkkejä minkä malliset rintaliivit sopivat näiden kanssa niin kannattaa vilkaista aiempi juttuni. Rintaliivit erilaisille paidoille


Kaupallinen yhteistyö *Bubbleroomin kanssa. Nettishoppailu on nyt varsinkin hyvin kasvava trendi niin itse olen aivan ihastunut tämän paikan kesävaatteisiin ja etenkin kesämekkoihin joista osa on nyt hyvässä tarjouksessa. 
Eli jos klikkaat linkkiä ja päädyt ostamaan jotain saan asiasta pienen komission.


Mitä sinä luulet, tuleeko tästä lämmin kesä?
Itse ainakin odotan ja toivon lämmintä ja aurinkoista kesää. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paikkakunta ja pukeutuminen?

 Tämä asia on tullut nyt toistuvasti omassa tuttavapiirissä esiin eli onko sillä vaikutusta pukeutumiseesi missä asut? Pohdintaa stylistin n...