tiistai 9. kesäkuuta 2020

Life´s too short to wear boring clothes, or is it?

Kuuluuko tylsät ja tavalliset arkivaatteet, useimmissa mallistoissa nimellä Basic tunnetut vaatekappaleet toimivaan vaatevarastoon?

Vai pitääkö sanonta "Elämä on liikaa lyhyt tylsille vaatteille"  paikkaansa ja tylsät vaatteet vievät vain turhaa tilaa vaatekaapistasi?



Vaatekaapin kulmakivi

Minä itse uskon tylsiin vaatteisiin ja omassa elämässäni ja vaatekaapissani on tilaa perusvaatteille. Ne toimivat vähän niinkuin bändi, ilman niitä ei artistikaan saisi omia laulutaitojaan esille.
Basic malliset vaatteet eivät ehkä saa päitä käännettyä kadulla mutta ne luovat hyvän perustan varsinaiselle tähtiesiintyjälle asuyhdistelmässäsi oli se sitten upea jakku, kalliit kengät tai vaikka ihana strassikaulakoru.


Hyvät puolet

Perusvaatteiden ehdottomasti paras puoli on helppo yhdisteltävyys. Ne sopivat lähes kaiken kanssa sen kummempia miettimättä, valitsee vain yhteensopivat värit.
Mutta jos haluaa yhdistelmään jotain mielenkiintoa valitse siihen joku katseen kiinnittäjä. Tämä voi tosiaan olla mikä tahansa juttu mutta kannattaa myös miettiä mikä on vartalossasi sinun mielestä se kaunein kohta jota sinä haluat korostaa. 

Perusvaatteet ovat myös hyvin muuntautumiskykyisiä.  Esimerkiksi vaikka perus t-paita käy farkkujen kanssa helposti arkiasusta. Lisää korvakorut tai kaulakoru ja bleiseri niin sinulla on siisti työasu. Vaihda bleiseri vaikka nahkatakkiin ja jalkaan kivat korkkarit niin asu on valmis illanviettoon tyttöjen kanssa. Eli tylsistä vaatteista on helppo tehdä mielenkiintoisia.


Tyylin sillisalaatti

Entä jos todella pukeutuisi niin että jokainen käyttämäsi vaatekappale olisi oma pääesitys. Yhdistelisi upeita värejä, ihania tekstuureja ja runsaasti kimallusta päästä varpaisiin. Jokainen juttu yhdistelmässä olisi ehdottomasti ei tylsä ja herättäisi huomiota.
Silloin olisi hyvin hankala löytää jotain yhtä asiaa joka herättäisi mielenkiinnon. Kaikki yhdessä tuovat helposti sillisalaattifiiliksen, vaikka poikkeuksiakin tietysti löytyy. Se on vähän niinkuin jälkiruoka pöytä, haluaa helposti ottaa lautaselle vähän kaikkea mutta sitten huomata puolessa välissä ettei se ollutkaan hyvä idea.



Elämä on liikaa lyhyt vaatteille jotka ei tunnu hyviltä


Sen sijaan minä uskon siihen että elämä on liikaa lyhyt vaatteille jotka eivät tunnu hyvältä. Vaatteet jotka eivät saa sinua tuntemaan oloasi hyväksi ja kauniiksi sellaisena kun olet juuri nyt.

Tavoitehousuille jotka ovat roikkuneet vaatekaapissa vuosikausia eivätkä oikeasti olisi enää sellaista mallia tai väriäkään mitkä valitsisit tänä päivänä kaupasta. Elämä on liikaa lyhyt elämiseen väärän koon vaatekaapissa oli se sitten liikaa iso tai pieni.


Mitä mieltä sinä olet, onko elämä liikaa lyhyt tylsille vaatteille vai löytyykö niille sijaa sinunkin elämässäsi?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...