tiistai 21. heinäkuuta 2020

Syksyn muotia

Kesää on vielä paljon jäljellä mutta kauppoihin alkaa jo tulla syksyksi vaatteita. Mutta mitkä ovat syksyn isoimmat trendit jotka kannattaa huomioida sesongin pukeutumisessa?


Hapsuja ja ketjuja

Hapsut näkyvät hyvin tulevan sesongin muodissa ja hyvin pitkinä. Eli hameiden helmassa, paidoissa..
Ketjut ovat toinen asia mikä näkyy kaikkialla niin kengissä kuin paitojen kauluksessa, ja oikeastaan kaikkialla muuallakin.

Hapsut on yksi syksyn trendeistä

Moderni lady

Tulevan syksyn trendeissä näkyy myös housupuvut ja siistin asiallinen pukeutuminen bleisereineen ja pidempine takkeineen. Värit oli joko tummia, klassisen harmaita tai sitten riemukkaan värikkäitä käyttäen useampia väriyhdistelmiä jos liian "virastomainen" pukeutuminen tuntuu liian tylsältä.
Tumman liila muuten on yksi ihanista syksyn väreistä yhdistettynä oliivin vihreään.



Tekonahkaa

Kiiltävä tekonahka on yksi isoimmista trendeistä syksyllä ja talvella. Rohkeimmat menee pvc-asteelle mutta jos haluaa hillitympää lookia niin kannattaa valita lämpimän punaisen ja ruskean sävyjä. Nahkaa näkyy nilkkureissa, laukuissa ja käsineissä yms. 
Avainsanat ovat selkeästi feikki, krokotiili ja kiiltävä.


70-luvun Disco

Jep, se on täällä taas. Muoti hakee nyt vaikutteita ysärin lisäksi myös 70-luvun kuumilta discovuosilta. Eli kirkkaita värejä, kimallusta ja metallinhohtoa niin hohdetaan kilpaa discopallon kanssa.
Ja paljetit tulee näkymään myös ihan arkityyleissä. Jos haluat tästä vähän hillitympää niin yhdistele näitä elementtejä pienemmässä määrin esim. asusteet, tai pieni paljettikuvio paidassa. Tai sitten yhdistä överitoppi bleiseriin tai housupukuun niin saat tyylikkään ja muodikkaan yhdistelmän.

Paljetit näkyvät myös arjessa


Siinä muutama ilmeisin trendi ensi syksyyn. Itse olen huomannut että haluan viedä kesäpukeutumista mahdollisimman pitkälle syksyyn enkä luopua lämpimistä kesäpäivistä.

Odotatko sinä innolla syksyvaatteita vai oletko enemmän kesän perään?





2 kommenttia:

  1. Syksyllä on ihana pukeutua, kun voi kerrostaa ja käyttää pitkähihaisia vaatteita, takkeja, saappaita ja niin edelleen. :) Paljettitrendi on todella mielenkiintoinen, saa nähdä miten paljon näkyy täällä Suomessa vai meneekö tovi, ennen kuin alkaa näkyä katukuvassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyssäkin on puolensa. Ainakin pukeutumisessa, kynttilöissä ja lehtien väreissä. 🍂 Saa todella nähdä tuossa paljettitrendissä koska tulee näkymään katukuvassa. Ainakin itsestä tuntuu että vaatemallistoissa alkaa se täälläkin näkyä ja muutenkin ihmiset ovat nykyään vähän kokeilunhaluisempia. 🤔

      Poista

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...