tiistai 1. syyskuuta 2020

Syksyn laukkumuoti

 Nyt sitten onkin jo virallisesti syksy. Ja tällä kertaa aiheena on sesongin laukut.

Kirjoitin aiemmin syksyn takeista ja kengistä.


Viikonloppukassit

Isot kassit ovat tulevan syksyn ja talven ehdoton trendi. Eli ajattele kassin kokoa johon mahtuisi koko viikonlopun tarpeesi.
Myös toppatakkityyliin mätsäävät pehmeät isot kassit ovat yksi kauden trendeistä.



Kovat ja kädessä kannettavat

Kädessä kannettavat clutch-malliset laukut ovat myös trendikkäät mutta juju on siinä että tällä kertaa nämä laukut ovat kovan tuntuiset, eli tehty muovista tms. Virkistävä vaihtoehto jos et tarvitse paljoa kannettavaa mukaasi.





Ketjuja jälleen

Ketjuyksityiskohdat näkyvät myös laukuissa. Sekä muussakin muodissa, joten tänä vuonna ketjut ovat varma valinta vähän kaikkeen. 

Muutama muu yksityiskohta joita kannattaa valita:
-Tikkaukset
-Strassit ja helmet
-Hapsut



Yhdistä takkiin

Laukku joka mätsää takkiin on muutenkin aika tyylikäs valinta sekä muotia tänä vuonna. Nyt on jo pidempään ollut trendi että laukun värien ei tarvitse suoraan yhdistyä muuhun pukeutumiseesi vaan sitä on pidetty ehkä liiankin täydellisenä. Mutta tämä itseasiassa että yhdistetään värejä myös muuhun pukeutumiseen luo asusta klassisemman ja vähän kalliimman näköisen niin on ainakin trendi joka on minun mieleeni.



Kantokahvalliset

Kädessä kannettavat kahdella kantokahvalla varustetut "muumimamma" käsilaukut tarjoavat yllä mainituille laukuille käytännöllisen vaihtoehdon. 
Nähtävissä on myös perinteisen mallisille myös geometrisia muotoja (kuutiot, pyöreät, puolikuut yms.) jotka tuovat vähän ekstraa päivittäiseen pukeutumiseen.





Itselleni käsilaukku on yksi avainasusteista, tunnen oloni yksinkertaisesti alastomaksi ilman laukkua mukanani jos menen ovesta ulos. Tykkään myös vaihdella käsilaukkua vuodenajan ja pukeutumisen mukaan.

Omistatko sinä useamman käsilaukun vai pitäydytkö yhdessä klassikossa?

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä uutiskirjeeni tilaajaksi.
 Liittymislahjana tulee nopeat neuvot vaatekaapin järjestelyyn sesongin vaihtuessa.
Muuten lähetän noin kerran kuukaudessa postia muodista, tulevista blogikirjoituksista ja trendeistä yms. kivaa. Ja tietysti alennuksista. 
Linkin liittymiseen löydät blogini oikeasta yläkulmasta. Kiitos kun tulit mukaan! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...