tiistai 15. syyskuuta 2020

Trendivärit Syksyllä

 Tämän syksyn muotia olen käsitellyt useampaan otteeseen, yleisesti, takeissa, laukuissa, sekä kengissä.

Nyt vuorossa olisi syksyn väriloisto ja mitä värejä tällä sesongilla löytyy.



Mustaa ja Harmaata

Tällä sesongilla näkyy hyvin paljon myös klassisempia tummia sävyjä. Mustasta aina vaalean harmaasen asti. Mustalla ja harmaalla tulee myös olemaan muodissa upea välimuoto, astetta mustaa vaaleampi hyvin tummanharmaa joka toimii vähän pehmeämpänä vaihtoehtona klassisen mustalle.
Alla olevan STUDIO hupparin löydät Xanriinan verkkokaupasta.


Punaisen eri sävyt

Tänä syksynä muodissa on vähän tummemmat punaisen sävyt, tiilenpunainen ja liekinpunainen. Toisessa on mukana vähän oranssia ja toisessa ruskeata. Molemmat värit toimivat hyvin arkipukeutumisessa ja ovat kuin tehtyjä syksyyn.


                              


Ruskean sävyjä

Maanläheiset ruskeat sävyt tulevat jälleen. Erityisesti muodissa on vaaleampi beigen sävy jota on helppo yhdistää muihin väreihin. Myös tummemman ruskean sävyt näkyvät hyvin sesongin trendeissä.






Kirkkaampia sävyjä

Myös upeat kirkkaan vihreä ja aniliininpunainen (magenta) tuovat omat lisänsä syksyn trendeihin. Molemmat värit loistavat kuin jalokivet syksyn harmaudessa. Aniliininpunainen näyttää muuten upealta harmaan, keltaisen ja oliivinvihreän kanssa. Ja kirkas vihreä sopii hyvin oranssin, keltaisen ja liekinpunaisen kanssa.



Keltainen ja Oranssi

Ei syksyä voi tulla ilman näitä kahta sävyä. Molemmat värit ovat pikkuisen tummempia tällä sesongilla paitsi keltaisesta on olemassa jännä "selleri" vaihtoehto jossa vaaleankeltaisessa on mukana vähän vihreää. Alla olevat vaatteet löydät muuten Xanriinan Turun liikkeestä, tai hänen verkkokaupastaan.





Olen itse pinkin värin ystävä ja tällä sesongilla pinkki on ehkä vähän persikkaisempi ja murretumpi väri kun nyt vähään aikaan on ollut muodissa. Vaaleat ja persikkaisen pinkit ovat hyvät neutraalit ja sopivat useimpien väreihin.






Mitäpä sinä pidät tulevan syksyn väreistä ja aiotko lisätä näistä jotain omaan vaatekaappiisi?


Haluaisitko muuten nopeat neuvot vaatekaapin järjestelyyn nyt kun sesonki vaihtuu?
Saat nyt kiitokseksi nämä ilmaiseksi kun liityt uutiskirjeeni tilaajaksi:

http://eepurl.com/g7G1xP

Muutenkin lähetän noin kerran kuukaudessa postia muodista, trendeistä ja pukeutumisniksejä suoraan sähköpostiisi. Sekä tietty ennakkotietoa tulevista blogipostauksista. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paikkakunta ja pukeutuminen?

 Tämä asia on tullut nyt toistuvasti omassa tuttavapiirissä esiin eli onko sillä vaikutusta pukeutumiseesi missä asut? Pohdintaa stylistin n...