tiistai 22. joulukuuta 2020

Nopeasti valmiiksi juhlaan

 Joulu onkin vain muutaman päivän päässä joten mikäpä sen parempi kirjoitusaihe kuin miten valmistautua nopeasti juhlaan.

Jouluaatto on ainakin  vielä itselle täynnä puuhaa ja vaikka tämän joulun viettääkin ihan kotosalla niin juhlan kunniaksi on kiva pukeutua ja laittautua pikkuisen paremmin.


Valmistaudu etukäteen

Mikään ei tunnu niin ikävältä kuin huomata juuri ennen juhlaa että ainoat sukkahousut jotka sinulla on enää jäljellä vaikka luulit niitä olevan kymmeniä niin niissäkin on koko säären pituudelta silmäpako joten et voi ottaa mekkoa jonka ostit joulua varten tänä vuonna käyttöön. Siis ei nyt välttämättä mitään noin dramaattista tule tapahtumaan ja tuossakin tapauksessa pystyy keksimään keinot mutta periaatteena, valmistaudu ja etsi haluamasi asuyhdistelmä jo valmiiksi vähintään päivää ennen niin stressaat vähemmän.


Varmat valinnat

Jos aika on tiukilla niin meikissä ja kampauksessa kannattaa pitäytyä tutuissa tyyleissä. Jos haluat kokeilla uutta niin suosin itse sitä että testaat ainakin kerran aiemmin niin vältyt kiireessä turhilta yllätyksiltä.
Yksi tämän vuoden trendikkäimmistä meikkityyleistä joulusesonkiin on ollut näyttävät ripset ja punaiset huulet yhdistelmä joka onkin aivan täydellinen joulun juhliin. Voit pitää muun meikin kevyenä mutta panosta ripsiin ja huulipunaan, lopputulos on klassisen kaunis ja silti nopea.



Joulupaidat tyylikkäästi

Hauskat jouluneuleet ja paidat ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina, mutta jos haluat niistä vähän klassisemman yhdistelmän niin yhdistä ne johonkin yksinkertaisempaan. Valitessasi esim, värikkään jouluneuleen niin yhdistä se yksinkertaiseen alaosaan jos haluat tyylikkäämmän vaihtoehdon. Näin yhdistelmästä syntyy rauhallisempi vaihtoehto kuin se että yhdistäisit neuleen värikkäisiin joululegginseihin.
Myös korut kannattaa miettiä tämän mukaan, jos yläosana on hauskaa ja värikästä niin sitä ei varmaan kannata yhdistää huippukalliisiin ja näyttäviin koruihin sillä ne näyttävät helposti halvemmilta kuin niiden oikea arvo. 




Mistä aikaa laittautumiseen?

Jos sinulla on pienempiä lapsia ja muutenkin joulu täynnä touhuamista niin ajan löytäminen omaan juhlatyyliin voi todellakin olla hankala löytää.
Tähän käy hyvin netflixin, tai jonkun muun suoratoistopalvelun käyttö, tai sitten vaikka dvd tms. Pistät jonkun jouluisen elokuvan päälle ja vaikka piparilautasen pöydälle. Mielenkiinto säilyy kyllä lapsilla vaihtelevasti mutta saat ainakin jonkun aikaa myös omaan valmistautumiseesi ja voit nopeasti käydä aina välistä katsomassa että rauha säilyy maassa. 



Asusteilla nopeasti valmiiksi

Helpoin ja nopein tapa saada arkiasusta juhlavampi on asusteet. Lisää näyttävät korut ja t-paidastakin tulee juhlaan sopiva. 
Tai jos tuntuu että hiukset eivät todellakaan tottele niin käytä jouluisia pinnejä tms. Saat koko ilmeestäsi helposti juhlavan ja jos pelkäät että olet liikaa jouluinen niin vähennä muita koruja tai yhdistä yksinkertaisempaan asuun.


Muista myös oma mukavuus

Tärkeintä on myös muistaa itselleen hyvä olo. Ei ole mitään järkeä valita juhlavaatteita jotka kiristävät, kutittavat tai tunnet olosi muuten vain epämukavaksi niissä. Jos vaihtoehtona on arkisempi vaate tai juhlallisempi mutta epämukava niin kannattaa varmaan oikeasti valita se arkisempi. Oma hyvä olo näkyy kuitenkin ulospäin ja et varmaan halua viettää koko iltaa miettien omaa epämukavaa oloa.


Toivotan sinulle turvallista ja oikein ihanaa joulun aikaa. Muista nauttia ja pitää hauskaa myös tämän erikoisen vuoden jouluna.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...