maanantai 7. joulukuuta 2020

Joulun pehmeimmät paketit

 Rakastatko sinä saada jouluna pehmeitä paketteja? 

Tässä muutama helppo neuvo minkä avulla saat ostettua pehmeitä paketteja jotka eivät taatusti jää käyttämättä lahjansaajalla.


Asusteet helpottaa jos et tiedä kokoa

Niin ihanan helppoa jos et tiedä lahjansaajan kokoa on valita asusteita. Eli korut, kaulahuivit, lapaset yms. ovat täydellisiä lahjoja jos tiedät lahjansaajan tyylin muttet kokoa.
Yksi kätevä keino valita talviasusteita on miettiä ne hänen käyttämänsä takin mukaan. Mieti mitä väriä hän yleensä käyttää takeissa ja valitse asusteiden väreiksi jotain niihin sopivaa. Myös se että matsaat värit kenkien tai laukun mukaan toimii listavasti.



Lahjakortti vaateostoksiin

Lahjakortit on yksi kätevimmistä tavoista muistaa läheisiä vaatelahjoilla. Lahjansaaja saa itse valita mitä haluaa ja on takuulla tyytyväinen. Jollei tiedä mikä on lahjansaajan suosikkiliike niin kannattaa kysyä häneltä mielipidettä mistä löytäisi kivoja lahjoja hänen mielestään. Näin hän ei ehkä ihan heti arvaa että kysyit lahjakortti mielessä asiaa.
Toinen mahdollisuus on ostaa lahjakortti johonkin isompaan nettiliikkeeseen kuten: Zalando, Boozt, About You, Bubbleroom yms. jotka myyvät lukuisien eri merkkien vaatteita. Käytännössä sieltä löytyy jokaiselle jotain.



Käsintehty lämmittää

Käsintehdyt lahjat lämmittävät sydäntä ja ovat erityisen trendikkäitä tänä vuonna. Joten on syytä kaivaa virkkuukoukut tai kutomapuikot esiin jos haluat antaa jotain todella persoonallista tänä vuonna.
Itse ainakin arvostan käsintehtyjä lahjoja sillä lahjanantaja on käyttänyt aikaansa luodakseen jotain erityistä juuri minulle. 


Anna kaksi joululahjaa

Tiedätkö miten saat helposti kaksi joululahjaa yhden hinnalla? Tue oman alueesi pienyrittäjiä ja ostaa pienestä liikkeestä. Vaatealan pienyrittäjät ovat olleet todella kovilla näin koronan aikaan ja moni pieni liike joutuu sulkemaan ovensa. Joten nyt jos koskaan kannattaa tukea paikallista yrittäjää.
Täällä Salossa missä itse asun on jo aiemmin alkanut vaateliikkeiden kato, ihmiset menevät mieluummin Turkuun ja isompiin kauppakeskuksiin ostoksille joten paikalliset liikkeet kärsivät.
Tänä vuonna jos asut pienemmässä kaupungissa niin kannattaa harkita jo ihmispaljouksien takia ostamista ihan kotipaikkakunnalta.


Toivotan sinulle stressittömiä ja turvallisia ostoksia tänä jouluna. 
Miten sinä meinasit juhlia joulua tänä vuonna?




2 kommenttia:

  1. Tällä hetkellä on kyllä todella tärkeää tukea pieniä yrityksiä, moni on jo joutunut lopettamaan ja hieman hirvittää, onko keväällä ja talven loppupuolella konkurssiaalto menneillään täällä... Sitäkään ei nimittäin Suomen talous kestä, että pienyrittäjät joutuvat työttömiksi. Toivotaan parasta ja toivotaan, että ihmiset tajuaisivat kuluttaa kotimaiseen nyt! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän sama huoli itsellä pienyrittäjien puolesta, toivotaan että mahdollisimman moni tukee jouluostoksillaan kotimaista tänä vuonna.

      Poista

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...