tiistai 29. joulukuuta 2020

2021 Muotia (osa 1)

 Vuosi vaihtuu ja niin tekee muotikin. Pitkään muodissa ollut 90-luku alkaa viimein väistyä 2000-luvun alkuvuosien trendeihin. Mutta miltä näyttää ensi kevään muoti ja mihin kannattaa panostaa?Väljä istuvuus

Liekö korona ja kotoilutyyli vaikuttanut tähänkin mutta muodissa tulee olemaan väljä istuvuus. Mukava pitää päällä on ykkösasia tulevan kevään muodissa.
Housuissa etenkin näkyy väljä istuvuus, ja vyötärö laskeutuu korkeasta normivyötäröön. Tämä ennakoi jo tulevaa millenium muotia eli super matalat vyötäröt niistä pilkottavine stringeineen tulee taas.
Muutenkin housut tulevat olemaan mukavat ja kevyesti laskeutuvat materiaalit kuten silkki ja satiini näkyvät hyvin tämän vuoden muodissa. Ja näiden vastapainona velour tulee olemaan hyvin suosittua, eli loistava kotoiluasu tyyliin Juicy Couture vuosituhannen vaihteen Paris Hilton. 
Jos haluat että asusi näyttää sopivan kokoiselta (liian väljässä muodissa on se ongelma että se näyttää helposti ylisuurelta ja suurentaa myös omaa kokoasi) suosi väljä alaosa yhdistettynä tiukempaan yläosaan asua. Ja sama tietysti toisinpäin. 
Läpinäkyvyys

Läpinäkyvät ja ihanan kevyet materiaalit ovat todella suosittuja etenkin pidemmissä hameissa tulevana keväänä. Muoti ennustaa mikrominihameiden tekevän paluutaan. Näiden pidempien ja läpinäkyvien hameiden alla on yleensä myös yleensä tälläinen hame joten voit totutella tähän trendiin kevyesti näiden avulla jos ajatus superlyhyestä hameesta ei heti alkuun tunnu mukavalta.

Toinen trendi on myös erilaiset "kurkistusaukot" eli cut outsit vaatteissa. Tätä muoti-ilmiötä on hyvä käyttää niiden puolien kanssa joita haluat korostaa vartalossasi. Eli jos sinulla on kapea vyötärö niin suosi vyötärön kohdalla olevia aukkoja ja jos taas upea selkä niin selässä oleva aukko näyttää upealta. Muutenkin avonaiset selät tulevat olemaan muotia ensi kevät ja kesä kaudella.

Sporttisuus

Urheilullisuus tulee myös olemaan yksi näkyvimmistä trendeistä. Hupparit, verkkarit ja väljät paidat näyttävät ja tuntuvat hyvältä. Samoin kuin yllä mainittu velour-asu tyyli. Yhdistä näitä elementtejä myös klassisempaan tyyliin rohkeasti ja tuttu kotiasu näyttää heti mielenkiintoisemmalta ja katu-uskottavalta.

Näitä trendejä on paljon lisää (tietysti) ja tarkoituksenani on kirjoittaa lisää myös väreistä, asusteista ja muutenkin ensi kevään muodista seuraavissakin postauksissa. Ensi viikolla kuitenkin jutun aiheena uudenvuoden lupaukset omalle tyylille ja mitä se käytännössä tarkoittaa.

Toivotan sinulle oikein ihanaa uutta vuotta 2021!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miten lisätä itsevarmuutta pukeutumisella?

 Jokaisella meistä tulee elämässä eteen tilanteita jolloin pienelle itsevarmuuslisälle olisi todellakin tarvetta oli sitten kyse treffeistä,...