tiistai 9. helmikuuta 2021

Ystävänpäivän muotia

 Pian se on taas täällä, nimittäin ystävänpäivä. Juhlitko sinä ystävänpäivää?

Itselle ystävänpäivä on sellainen juhla jolloin muistan ystäviä ja rakkaita pienillä lahjoilla tai vaikka kortilla. Sekä valmistan ehkä jotain kakkua, keksiä tms. kahvihyväksi. Illalla sitten tulee katsottua joku "tyttöjenleffa", romanttinen komedia tai vaikka joku klassikko. Tänä vuonna ei tule ainakaan leffateattereihin lähdettyä mutta varmaan kotona dvd:ltä tai netflixistä.

Yksi perinne mikä minulla on myös, ystävänpäivänä panostan enemmän itseeni ja tyyliini.Väriä elämään

Tunnetuimpia ystävänpäivän värejä ovat tietysti vaaleanpunainen ja punainen. Mutta jos kumpikaan väri ei tunnu omaltasi niin pastellisävyt ovat aina keväisin muotia, kokeile vaikka Pantonen vuoden väriä joka on ihana vaaleankeltainen. 
Yksi väri joka on muuten myös todella trendikäs tänä vuonna on valkoinen varsinkin mekoissa. Valkoinen väri on siitä kätevä että se sopii yllättävän monelle ja jos kokovalkoinen asu jää mielestäsi liian valjuksi niin piristä sitä värikkäillä asusteilla.
Yllätä treffikumppanisi

Korona ja kotoilu on monelle saanut aikaan paljon rennomman tyylin. Rennossa tyylissä ei ole mitään vikaa mutta eikö olisi välistä kiva yllättää oma puoliso (tai joku muu joka on jo tottunut kotoilutyyliisi) ja laittautua vähän enemmän? Laita vaikka hänen lempiparfyymia tai punaa huulet, pienilläkin asioilla on merkitystä.
Omakin olo yleensä piristyy vaikka kyseessä olisikin vain kotitreffit elokuvan parissa.


Asusteilla leikkiminen

Omasta mielestä ystävänpäivänä asusteilla saa leikkiä. Jos pidät muuten minimalistista tyyliä asusteissa niin kannattaa kokeilla rikkoa rajojaan vaikka ihanilla kristallisilla sydänkaulakoruilla. Alla oleva kuva on Fjeld designin mallistosta.
Muutenkin esim. huiveissa voi suosia leikkisiä kuvioita, sydämiä tai vaikka rohkeita värejä. Vyöt ovat yksi todella muodikas asuste tänä vuonna joten kannattaa tutustua niiden valikoimaan.Muita trendikkäitä juttuja:

 • Luonnonläheiset värit
 • Kevyet läpikuultavat materiaalit
 • Vaaleat leveämpilahkeiset housut
 • Pitkät ja näyttävät kaulakorut
 • Sporttisuus
Siinä oli muutama tämän kevään trendi. 
Toivotan sinulle oikein ihanaa ystävänpäivää, muista hemmotella myös itseäsi.
Odotatko sinä jo kevättä vai nautitko vielä talvesta ja lumesta?
2 kommenttia:

 1. Mä yritän aina ystävänpäivänä laittaa päälle jotain vaaleanpunaista ja söpöä! Mutta oon joka vuosi tuumannut, että ystävänpäivä on ihan vääränä vuodenaikana, koska on talvi :') Sen pitäis olla loppukeväästä, et sais jotain ihanaa pitsiä ja vaaleanpunaista päälle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olisi kyllä pukeutumiseen niin hyvä uudistus että kannatetaan. :) Siirretään ystävänpäivää loppukevääseen.:D

   Poista

Miten lisätä itsevarmuutta pukeutumisella?

 Jokaisella meistä tulee elämässä eteen tilanteita jolloin pienelle itsevarmuuslisälle olisi todellakin tarvetta oli sitten kyse treffeistä,...