tiistai 23. helmikuuta 2021

Miten yhdistää sporttivaatteet arkityyliin?

 Sain viime viikon blogikirjoituksen  kommentteihin hyvän kysymyksen siitä miten voi lisätä sporttivaatteet myös "siistimpään" tyyliin?

Sporttisuus on muuten yksi tämän vuoden isoimmista trendeistä, verkkarit, tennarit ja hupparit ovat vallanneet jo nyt katukuvan.


Yhdistele eri tyyleihin

Voit hyvin yhdistää sporttisempia vaatteita ns. klassisempiinkiin malleihin. Eli yhdistä sporttisemmat housut vaikka bleiseriin. Siihen sitten mukaan joko rennompi paita ja siistit kengät. Tai sitten skarpimpi paita ja tennarit. 
Kun näitä elementtejä yhdistelee oikeassa suhteessa niin asukokonaisuudesta tulee mielenkiintoinen ja uskottava. Jos yhdistät vain yhden klassisemman elementin esim. vaikka sen bleiserin t-paitaan, verkkareihin ja lenkkareihin niin kokonaisuus saattaa jäädä vähän liikaa sporttiseksi ja saada mielikuvan että oletko salilta tulossa.

Punainen lanka mielessä

Kannattaa valita asuyhdistelmille jokin yhdistävä tekijä. Poimi esim. värikkäistä urheiluhousuista jokin sävy ja käytä sitä muussa asuyhdistelmässä rohkeasti. Näin saat asusta helposti tyylikkään kokonaisuuden.
Tai valitse vaikka jokin näyttävä väriyhdistelmä jota käytät kokonaisuudessa, musta-valkoinen on klassikko joka toimii aina.Käytä rohkeasti asusteita

Helpoin tapa lisätä näyttävyyttä sporttityyliin on käyttää asusteita. T-paita saa nopeasti uuden ilmeen kun yhdistät siihen näyttävän strassikaulakorun. 
Esim. helmet ovat aina klassikkoja, yhdistä ne sporttisuuteen ja lopputulos on nopeasti tyylikäs. 
Käsilaukut ovat myös mielenkiinnon herättäjä kun yhdistät ne sporttisempaan asuyhdistelmään.Omaa testausta

En itse käytä paljoakaan sporttivaatteita muuten kuin lenkillä tai zumbaa harrastaessani. Joten täytyyhän sitä testata itsekin tämä juttu. Miten yhdistän sporttivaatteet omaan tyyliini. Stadiumin värikkäät urheiluhousut sopivat hyvin tähän haasteeseen. Ensimmäiseen yhdistelmään valitsin pinkit pantterikuosiset urheiluhousut ja yhdistin niihin mustan topin sekä saappaat. Vaaleanpunainen pidempi takki yhdistää kivasti kokonaisuuden sekä musta isompi käsilaukku.


Toinen asuyhdistelmä syntyi yhdistämällä samoihin housuihin jälleen mustat saappaat mutta vaihtamalla pinkkiin t-paitaan ja mustaan jakkuun.
Kolmas asuyhdistelmä on vähän arkisempi. Kirkkaan pinkit urheiluhousut yhdistettynä pehmeään samanväriseen neuleeseen sekä valkoiseen toppiin. Asusteisiin halusin näyttävyyttä sillä kengät ovat ihanan kultaiset tennarit ja halusin saman upean kullan jatkuvan teemana.

Oli muuten kiva testata itsekin neuvojani käytännössä ja testata saanko urheilullisuuden istumaan myös omaan tyyliini. Ja pakko sanoa että ihastuin itsekin noihin pantterihousuihin joten varmaan tulen käyttämään niitä myös lenkkeilyn ulkopuolellakin. :)

Alla oleva hupparimekko on hyvä esimerkki trendikkäästä vaatteesta ja väristä (yksi kevään kauneimmista muotiväreistä). Saatavilla Xanriinan kaupasta Turussa ja tietysti netistä.
Hupparimekot on helppo yhdistää erilaisiin tyyleihin ja tarkoituksiin,
Yhdisteletkö sinä urheiluvaatteita arkityyliisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miksi valitsen aina mustan laukun?

 Sain viime viikolla asiakkaalta kysymyksen minkä ajattelin olevan mielenkiintoinen blogikirjoituksen aihe. "Ihailen aina kauniin väris...