tiistai 27. huhtikuuta 2021

Kesän kuumimmat trendit asusteissa

 Toivottavasti ensi kesästä tulee lämmin. Ajatukset ovat jo täysin suunnittelemassa kesän hellepukeutumista, mutta tällä kertaa ajattelin kirjoittaa kesän asustemuodista.

Olen nyt tehnyt instagramiin enemmän videoita ja ihanat seuraajat ehdottivatkin monta aihetta kun kysyin ehdotuksia. Tämä kirjoitus on nyt vähän videota selkeyttävä sillä innostuin selostamaan aiheesta eikä se ehkä tullut niin loogisesti ilmaistua.


Kesän korumuoti

Kulta tulee olemaan koruissa suosituin väri. Metallisissa kultakoruissa tulee olemaan ihanan rosoinen ja taottu fiilis perinteisen sileän rinnalla. 
Pitkät kaulakorut ovat todella muodikkaat tulevana kesänä. Varsinkin usealla riipuksella, joista suosituimpia aiheita tulee olemaan merellisyys (simpukat, meritähdet  yms.) sekä avaruus (planeetat, kuu,aurinko ja tähtimerkit..).
Paksut ketjut näkyvät sekä rannekoruissa, sekä kaulakoruissa. Näitä muuten on hyvä käyttää kun haluaa vähän särmää kesän romanttiseen mekkomuotiin.
Helmet pysyvät edelleen muodikkaina, mutta perinteisen pyöreät saavat nyt myös ihanan epäsymmetrisiä barokkimaisia pisaran muotoja rinnalleen.Päähineet ja hiuskoristeet

Ei ole kesää jolloin leveälieriset kesäiset olkihatut eivät olisi trendikkäitä. Mutta jos kaipaat vaihtelua niin lippalakeissa tulee olemaan vähän naisellisempia malleja (glitteriä, pastellisävyjä ja muita koristeita) ja hiuksiin sidottavat huivit tulee olemaan hyvin trendikkäitä. 
Hiuskoristeissa donitsit tulee olemaan edelleen muodissa, hainhampaat sekä tietysti isot pinnit säilyttävät edelleen suosionsa.


Laukkujen valintaa

Laukuissa muotia on överisöpöt karkkivärit eli pastellipinkkiä ja liilaa yms.
Käsintehty fiilis pysyy muodikkaana eli punotut, virkatut, hapsutetut yms laukut ovat edelleen muodin kärjessä. Muistatko yhä virkatut verkkokassit? Ne tulevat olemaan hyvin trendikkäitä tänä kesänä.
Muodissa tulee olemaan sekä viikonloppukassit, johon on tarkoitus että mahtuu kaikki tarvitsemasi viikonlopuksi mutta myös päinvastainen versio näille suurille kasseille. Nimittäin noin tulitikkuaskin kokoiset mikrokäsilaukut. Ne kiinnitetään joko vyöhön tai kannetaan kaulalla. Varsinaisesti en oikein itse näe näille kovin suurta käyttöä sillä niihin ei mahdu edes huulikiiltoa. Mutta näiden hieman isompi versio eli kaulassa kannettavat kännykkälaukut sen sijaan ovat näitä hieman käytännöllisemmat mallit.


Siinäpä muutama ensi kesän trendeistä. Toivottavasti kesästä tulee lämmin ja  koronatilannekin antaa mahdollisuuden jonkinlaisiin kesätapahtumiin.
Mitä sinä odotat eniten kesässä?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miksi valitsen aina mustan laukun?

 Sain viime viikolla asiakkaalta kysymyksen minkä ajattelin olevan mielenkiintoinen blogikirjoituksen aihe. "Ihailen aina kauniin väris...