tiistai 4. toukokuuta 2021

Miten shoppailla omasta vaatekaapista?

 Nopein ja helpoin tapa saada uusia asuyhdistelmiä on "shoppailla" omasta vaatekaapistaan yhdistelmiä joita ei ole kokeillut aiemmin. Se on helppoa, hauskaa ja ennenkaikkea saa omista vaatteistasi kaikki irti. 

Näiden nopeiden neuvojen myötä vaatekaapistasi tulee esille puolia joita et ole ennen nähnyt, joten aloitetaan.Kaikki vaatteet esiin

Kaikkein helpointa on vaatekaapin siivouksen yhteydessä tehdä tämä. Kaikki vaatteet kannattaa ottaa esiin ja tehdä niistä erilaisia yhdistelmiä. Löydän ainakin itse joka kerta kun otan vaatteet esiin joita en ole käyttänyt pidempään aikaan ainakin yhden tai useamman löydön. Eli vaatteen jota en ole käyttänyt pitkään aikaan / kertaakaan sovittamisen jälkeen. Nyt olisi tarkoitus löytää tälle vaatteelle se täydellinen pari.Riko rajoja

Tässä yhdisteyssä on tärkeää pitää mieli avoimena ja kokeilunhaluisena. Sanotaan vaikka että sinulla on monta kymmentä tavallista t-paitaa ja haluaisit löytää niihin uutta ilmettä. Silloin kannattaa kokeilla yhdistelmiä joita et olisi ennen edes harkinnut, laita ne yhteen vaikka juhlavamman hameen kanssa ja yritä saada asustamalla niistä arkeen sopiva versio. Tai laita t-paita pitkähihaisen paidan päälle ja yhdistä vaikka kivoihin boot cut-farkkuihin. Tarkoituksena on löytää jotain uutta ja erilaista mistä sinä oikeasti pidät.


Väreillä on väliä

Meistä jokaiselle syntyy luonnollisesti tiettyjä väriyhdistelmiä joista pidämme. Mutta entä jos jälleen kokeillaan uusia tuulia.
Valitse jokin väri mitä et ole saanut toimimaan aiemmin vaatevarastossasi. Siis vaikka se korallinvärinen hame joka löytyi viime kesänä. Sinusta tuntuu että väri ei näyttänytkään hyvältä normi mustien paitojesi kanssa.
Tee tällä kertaa yllättäviä väriyhdistelmiä joita et ihan heti muuten kokeilisi, yhdistä vaikka vihreään, tummansiniseen tai mitä nyt ikinä keksitkin. Näin saatat löytää yllättäviä väriyhdistelmiä joita et olisi aiemmin kokeillutkaan.
Ja jos tuntuu että et saa sitä edelleenkään toimimaan niin yksi helppo neuvo on yhdistää se samanvärisiin asusteisiin. Näin asuyhdistelmästä tulee helposti harmonisempi kun katse yhdistää sen muihin samanvärisiin ja samalla ei synny niin suurta kontrastieroa niihin väreihin jotka eivät mielestäsi sovi yhteen.Leiki eri tyyleillä

Muistatko lapsuudesta ne pukeutumisleikit joissa käytettiin aikuisten vaatteita rekvisiittana eikä ollut väliä yhdistikö kimallekengät äidin vanhaan yöpaitaan?
Tuo nyt ei ehkä ole ihan toimivin yhdistelmä arkipäivään, mutta eri tyylejä voi yhdistää onnistuneesti helpoilla tavoilla. Tässä on linkki aiempaan postaukseeni, jossa yhdistelin klassisempia vaatteita sporttisempaan tyyliin.
Kokeilu oli omastakin mielestäni hauska ja löysin itsekin uusia tapoja käyttää normisti urheiluun käyttämiäni housuja. Itseasiassa nämä pinkit pantterihousut ovat olleet tämän kokeilun jälkeen myös osa omaakin arkipukeutumista. 
Eli kokeile rohkeasti.


Miten hyödyntää?

Kun löydät toimivia asuyhdistelmiä niin ne kannattaa oikeasti valokuvata tai kirjoittaa ylös. Näin ne tulee myöhemmin käytettyä hyödyksi, sen sijaan että ne unohtuisivat ja palaisit aina samaan paitaan mihin et ikinä löydä sopivaa alaosaa.
Jos kaipaat lisää apua toimiviin asuyhdistelmiin, tai innostut enemmän oman tyylisi uudistuksesta niin suosittelen omaa verkkokurssiani Löydä oma uniikki tyylisi. Tämä on kahdeksan päivän tehopaketti jonka voit suorittaa myös ihan omia aikojasi, sillä videot tulevat suoraan sähköpostiisi ja voit katsoa ne koska itsellesi sopii.


Kuulisin nyt hyvin mielelläni sinun tyylistäsi. Harrastatko sinä omalta vaatekaapiltasi shoppailua vai luotatko varmoihin klassikkoyhdistelmiisi?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miksi valitsen aina mustan laukun?

 Sain viime viikolla asiakkaalta kysymyksen minkä ajattelin olevan mielenkiintoinen blogikirjoituksen aihe. "Ihailen aina kauniin väris...