maanantai 24. toukokuuta 2021

Kesän 2021 Muotivärit

 Olen jo aiemmissa postauksissani käsitellyt mm. kesän asustetrendejä ja tällä kertaa ajattelin kirjoittaa ensi kesän ihanista muotiväreistä.Valkoiset kesämekot

Yksi tämän kesän suurimmista väritrendeistä on valkoinen, joka on todella suosittu mm. kesämekoissa. Valkoinen väri onkin todella hyvä kesäväri sillä se ei kerää niin paljon lämpöä kuin musta, vaan säilyy viileämpänä. Toinen hyvä puoli on se, että se korostaa kauniisti ruskettunutta ihoa. 
Vadelmaa vai mansikkajäätelöä?

Kaksi pinkin sävyä ovat tänäkin kesänä muotia, tummempi vadelman punainen ja vaaleampi pastellinen pinkki. Vadelman punaista on yhdistetty mielenkiintoisesti maanläheisempään ruskeaan ja oranssiin eri muotinäytöksissä. Maanläheisiä sävyjä

Tänä vuonna maanläheiset sävyt ovat olleet yllättävässä suosiossa. Hiekanruskeasta beigestä aina tummempiin ruskeisiin sävyihin. Sekä poltetun oranssin ja  murretut sävyt näkyvät normaalisti enemmänkin syksyn mallistoissa, mutta tällä kertaa myös keväällä ja kesällä. 60-luku on tuonut innoitustaan myös värimaailmaan.

Minttua ja vihreää

Vihreä on tämän vuoden yksi suurimmista muotiväreistä. Tummemmat sävyt sekä vaaleammatkin sävyt ovat trendikkäitä ja sopivatkin hyvin moneen makuun. 
Näiden lisäksi minttu on yksi tämän kesän ykkösväreistä. Väri on normi vaaleanvihreää raikkaampi ja korostaa upeasti pikkuisen ruskettunutta ihoa.


Pastellista liilaa ja keltaista

Pastelliset sävyt ovat muotia aina keväisin, mutta tänä keväänä pastelliliila vei ehdottomasti voiton. Vaalean liila näyttää hyvältä moniin eri väreihin yhdistettynä ja on varsin toimiva sävy eri asuyhdistelmiin. Jos väri ei kuulu sinun vaatevarastoosi mutta kiinnostaa, niin kannattaa kokeilla sitä asusteissa, tai vaikka laukussa.
Vaalean keltainen sävy on myös hyvin muodikas. Niille jotka pitävät enemmän tummemmista sävyistä niin sinapin- ja auringonkukankeltaiset sävyt ovat myös trendeissä mukana.
Siinä muutama kesän trendiväreistä. Löysitkö sinä jo oman suosikkisi?
Olen nyt itse viettänyt aikaa nettisivujen uudistuksen parissa. Sivut sai uuden ilmeen ja logon. Jos sinua kiinnostaa, voit käydä tutustumassa stylistiannika.fi ja kuulisin mielelläni myös mielipiteitäsi. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miksi valitsen aina mustan laukun?

 Sain viime viikolla asiakkaalta kysymyksen minkä ajattelin olevan mielenkiintoinen blogikirjoituksen aihe. "Ihailen aina kauniin väris...