tiistai 1. kesäkuuta 2021

Tunnetko olosi kauniiksi?

 Milloin viimeksi sinä tunsit olosi kauniiksi omissa vaatteissasi ja tyylissäsi?

Jos et tunne oloasi kauniiksi ja itsevarmaksi omassa tyylissäsi, niin silloin kannattaa ottaa nämä nopeat vinkit käyttöön. Sillä kun tunnet olosi hyväksi niin se vie sinua eteenpäin kaikilla elämän alueilla, töissä, arjessa, parisuhteessa..

En tarkoita tällä että kaikkien täytyisi pukeutua yhdellä lailla tai samanlainen kauneuden malli olisi se mihin kaikkien pitäisi pyrkiä. Vaan siihen että meistä jokaisella on oikeus tuntea olomme kauniiksi omalla laillamme. Jollekin se tarkoittaa kukkahameita ja röyhelöitä, kun taas toiselle nahkahousuja ja bändipaitoja. Tärkeintä on se että tunnet itse olosi upeaksi.Kauneutta löytyy kaikkialta

Tähän postaukseen minua inspiroi viikonloppuna tapahtunut kokemus. Isäni kuoli vähän aikaa sitten ja tänä viikonloppuna hänellä oli siunaustilaisuus. Uudella maalla onkin vielä käytössä todella kovat koronarajoitukset, joten kirkkoon pääsee vain muutama henkilö papin ja kanttorin lisäksi. Meitä lapsia on jo kuusi, sekä siihen lisää lapsenlapset ja muut läheiset. Oloni oli siis todella kurja, menetyksen suru ja siihen päälle muita negatiivisia tunteita ja pettymys.
Vellottuani tässä harmaudessa ihan jo alitajuisesti, kun ystäväni pyysi lähtisinkö vielä illalla kävelylenkille. Siinä kävellessä olo alkoi pikkuhiljaa tuntua vähän paremmalta hengittäessä viileän raikasta kesäillan ilmaa. 
Ja sitten törmäsin kauneuteen joka pysäytti minut. Todella upea kirsikkapuu kasvoi ihan tien vieressä ja täynnä upeimpia vaaleanpunaisia kukkia. Jäin yksinkertaisesti vain seisomaan ja nauttimaan tuosta kauneudesta. Sekä ikuistin tuon puun allaoleviin kuviin.
Kauneutta löytyy kaikkein harmaimpiinkiin päiviin, kun avaa silmänsä ja katsoo ympärilleen.
Olo tuntui paljon paremmalta tuon ihan yksinkertaisen asian jälkeen.
Mieti mistä lähteä liikkeelle

Jos siitä on aikaa kun viimeksi tunsit olosi kauniiksi, niin kannattaa lähteä siitä, että miettii milloin se oli, tai mihin olit pukeutunut. Mikä silloin oli erityistä?
Korona-aika on aiheuttanut meistä suurimmalle osalle sen että tyyli on vaihtunut rennompaan. Ei ole juhlia ja muita tapahtumia milloin panostaisi enemmän omaan pukeutumiseen.

Voit myös miettiä yhden (mieluusti useammankin) piirteen joka sinun mielestä on sinussa kaikkein kauneinta. Sen ei tarvitse olla mitään suurta, se voi olla vaikka kauniit ranteet, upeat lanteet, muodokas peppu, tai sitten vaikka kauniit silmät. Tärkeintä on se, että sinun mielestäsi se on upein asia sinussa, mitä haluat korostaa. Vie huomio sinne missä kauneus on

Korosta pukeutumisella tai asusteilla rohkeasti tätä kauneinta asiaa, eli vie huomio sinne minne haluat.
Yksinkertaisimmillaan tämä tapahtuu, niin että käytät tässä kohtaa näyttäviä värejä, upeita yksityiskohtia, tai vaikka strasseja ja kimallusta hyväksesi.
Eli sanotaan vaikka, että upein asia sinussa oli kauniit olkapääsi. Silloin cold-shoulder paidat tuovat tämän ihanasti esiin, tai vaikka upean väriset topit jotka jättävät olkapääsi paljaaksi.
Silmiäsi korostat upeilla korvakoruilla, jotka tuovat huomion ylöspäin kauniisiin kasvoihisi. Tai valitse paitoihin silmiesi väriä, tai halutessasi oikein intensiivistä korostusta silmien vastaväriä. 
Korostaessasi kauneinta asiaa, alat nopeasti tuntea olosi upeaksi, sillä huomiosi on kiinnittynyt siihen mikä sinussa on mahtavaa, eikä siihen mitä haluaisit korjata.
Ja kun yksi asia on löytynyt niitä tulee helposti ja varmasti lisää.Valitse hyvä olo

Jokaiselle meistä on pieniä asioita jotka saavat olomme tuntumaan hyvältä. Jollekin se on pehmeät materiaalit, toiselle kirkkaat värit ja kolmannelle tuoksut.
Nautinto ja hyvä olo on hyvin tärkeää siinä, että haluat tuntea olosi kauniiksi. Harva meistä pystyy tuntemaan olonsa upeaksi vaatteessa joka kiristää, tai ärsyttää ihoa.
Kannattaa siis panostaa materiaaleihin joissa sinä tunnet olosi upeaksi. Muutenkin hyvä olo on hyvä merkki sovittaessasi vaatteita, että tätä tulee käytettyä.Jos olo tuntuu siltä että en ehkä uskalla lähteä muuttamaan omaa tyyliäsi, niin silloin kannattaa totuttautua uuteen tyyliin ihan vain kotioloissa. Näin sinä pääset tutuksi uuteen tyyliin ja se on paljon helpompi ottaa käyttöön myös ihan arkipäivääsi.

Minulla on verkkovalmennus, jossa sinä saat hyviä neuvoja siihen miten kehittää omaa tyyliäsi. Tyyliä joka tuo esiin sinun omaa persoonaasi ja korostaa sinun parhaita puoliasi. Sillä sinä ansaitset pukeutumisen joka saa sinut tuntemaan olosi kauniiksi ja itsevarmaksi.

Lue lisätietoja täältä.Mikä sinussa on kaikkein kauneinta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miksi valitsen aina mustan laukun?

 Sain viime viikolla asiakkaalta kysymyksen minkä ajattelin olevan mielenkiintoinen blogikirjoituksen aihe. "Ihailen aina kauniin väris...