tiistai 15. kesäkuuta 2021

Täydelliset farkut

Sain viikko sitten sähköpostia *Very Nice- * merkin edustajalta. Tämä kotimainen farkkumerkki ei ollut minulle entuudestaan tuttu, en ole koskaan ollut niin varsinaisesti farkkuihmisiä, mutta oikeasti täydellisesti istuvat farkut voivat kääntää kenen tahansa pään.

Juttu on kaupallinen yhteistyö (*sisältää mainoslinkkejä*) kyseisen Very Nice merkin kanssa, joka antoi minulle mahdollisuuden testata farkkujaan. 





Minuun teki alunperin vaikutuksen se, että kyseisen brändin viesti on: Ei ole huonoja vartaloita vaan väärän mallisia vaatteita. Olen itsekin täysin tätä mieltä, jokainen vartalo ansaitsee kauniita vaatteita, ja vartalotyyppien mukainen pukeutuminen auttaa paljon. Joten tätähän täytyy testata miten helppoa on löytää farkut itselleen.

Farkut voikin olla mukavat päällä.


En ole ollut farkkuihminen ennen tätä

Minä en itse käytä nykyisin paljon farkkuja, omistan varmaan yhden parin vaaleansinisiä farkkuja joita en kauhean usein käytä. Muut vähän enemmän farkkumaiset housuni ovat enemmän kuminauhavyötäröllisiä ja lähes legginsmäisiä. 
Ongelmana itsellä on ollut se että normaalisti niissä farkkumalleissa, joita itse olen sovittanut on että kun vyötärö on oikean suuruinen niin, joko lahkeet on superpitkät itselle ( olen silti pitkäsäärinen 160cm kokoooni), tai sitten reisien kohdalle jää hirveät pussit. 
Joten käytän mieluummin normi kangashousuja.

Lahkeiden pituuden valinta on loistava palvelu!





Tilaaminen ja toimitus

Tilaaminen sivustolta oli yllättävän helppoa. Tiesin jo etukäteen millaista mallia etsisin, sillä olen jo aiemmin kirjoittanut tästä blogitekstin miten löydät parhaat farkut vartalotyypillesi:  osa1 , osa2 .
Ainoastaan värin halusin tähän olevan tummempi kuin omalle vartalotyypilleni suosittelen, sillä halusin löytää siistit mustat farkut.
Sivustolta löytyi yllättävän hyvin tietoa juuri farkkujen istuvuudesta mikä oli todella positiivinen yllätys, eli mikä vyötärönkorkeus sopii hyvin istumatyöskentelyyn, missä on hyvin tilaa reisille ja mihin mahtuvat vaikka saappaat alle. 
Stretch-farkut oli itselle myös se valinta sillä kun on vähänkin enemmän kurvikkuutta, niin stretch näyttää aina paremmalta. 
Valitsin ihanat * Caramel-farkut * (kuka voi vastustaa lausetta Caramel=farkut kuin karkit) ja koska tässä sai valita myös lahkeen pituuden niin tietysti valitsen sen lyhimmän vaihtoehdon. <-- Tämä on muuten todella hyvä ominaisuus, sillä meidän kaikkien vartalot on niin yksilöllisiä.
Valitsin kooksi heti normikäyttämääni kokoa pienemmän sivuston ohjeiden mukaan, koska en normisti farkkuja osta niin en edes alkanut mittailemaan tuumakokoa vyötärölle (toinen loistava ominaisuus) vaan käytin normi housujeni kokoa antamaan suuntaa koon valinnassa.

Sitten vaan odottelemaan farkkujen tuloa, ja tämä oli ihana yllätys. Farkut tulivat n.2päivän kuluessa lähimpään pakettiautomaattiin, en odottanut ollenkaan näin nopeaa toimitusta.

Todella nopea toimitus + hoito-ohjeet farkuille!





Sovitus

Olin vähän jännittynyt tuosta valitsemastani koosta (ja minä teen tätä ammatikseni), sillä useimmiten farkut on hankalin asia ostaa netistä, niin että saat kerralla sopivat.
Mutta farkut tuntuivat heti alkuun pehmeältä materiaalilta ja sujahtivat hyvin jalkaani. Vyötärö oli todella napakka ja tämä on hyvin tärkeä ominaisuus, kun valitsee stretchiä. Sen kannattaa olla  mieluummin alkuun ehkä vähän jopa tiukka ennemmin kuin liikaa löysä, sillä strech joustaa niin hyvin, joten liikaa väljät tulevat pian tippumaan päältäsi.
Housun lahkeet olivat myös täsmälleen oikean mittaiset, eivätkä liikaa pitkät.
Kerralla täsmälleen oikea koko ja tietysti myös malli. Sillä hyvin istuvat housut (ja muutenkin vaatteet) ovat yksi tärkeimmistä asioista mitä kannattaa hankkia omaan vaatekaappiinsa. Eron todellakin huomaa heti sovittaessa.
Ensimmäinen sovitus...
Farkut + peppu =Farkkupeppu






Loppumielipide

Farkkujen mukana tuli myös pakkaajan nimi, mikä oli minun mielestä kaunis yksityiskohta. Sekä farkkujen hoito-ohjeet, tämä on aivan loistavaa, sillä suurin osa meistä pesee farkkuja liian usein ja väärin. Mahtavaa että tämä huomioidaan pakkaamisessa!
Ihanaa että nykyään vaateteollisuus on menemässä eteenpäin juuri huomioidessa sen että ihmisillä on yksilölliset mittasuhteet ja vartalotyypit. Minun omasta mielestä juuri tämä ominaisuus estää hyvin pikamuodin haittoja, sekä muutenkin niitä huonompia ominaisuuksia ympäristölle, että vaatteet on suunniteltu sopimaan juuri sinun mittasuhteillesi ja suunniteltu kestämään kulutusta. Sillä hyvin toimiva vaatekaappi on hyväksi paitsi ympäristölle niin myös sinun omalle tyylillesi.


Todellakin farkut joka vartalolle!


Tässä vielä kerran linkki Very Nice farkkumerkin sivuille ja tämän postauksen julkaisupäivänä (15.6.2021) heillä on menossa iso ALE, eli kannattaa käydä katsomassa.



Millaiset farkut on sinun omat suosikkisi? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paikkakunta ja pukeutuminen?

 Tämä asia on tullut nyt toistuvasti omassa tuttavapiirissä esiin eli onko sillä vaikutusta pukeutumiseesi missä asut? Pohdintaa stylistin n...