tiistai 17. elokuuta 2021

Miksi tyylivalmennus kannattaa?

Tyylivalmennus tarkoittaa käytännössä, että saat Personal trainerin omalle tyylillesi. Ammattilaisen avulla on paljon helpompi onnistua oman tyylin uudistuksessa ja saada pukeutumisahdistus poistettua.

Tämä on minulla uusi palvelu, joka on nyt pilottivaiheessa ja etsin ensimmäisiä motivoituneita naisia mukaan Uusi suunta- verkkovalmennukseen.Miten tämä eroaa normi verkkokurssista?

Minulta löytyy 8 päivän verkkokurssi Löydä oma uniikki tyylisi , joka on hyvä tyylikurssi oman tyylin kehittämiseen. Mutta tämä verkkovalmennus on paljon henkilökohtaisempi, sen takia käytän siitä myös nimeä tyylin personal trainer.
Keskitymme juuri sinun vaatevarastosi tarpeisiin. Missä haluat kehittyä, esim. värit, tyylit ,vartalotyyppi tai vaikka kapselivaatekaappi. Saat täsmälleen niistä aiheista tehdyn videon tai pdf- koulutusmateriaalia, palautetta ja tsemppiä. Sinulla on myös mahdollisuus kysyä mielipiteitä, neuvoja yms. suoraan minulta.


Henkilökohtaisen avun myötä onnistuu paljon varmemmin kuin ilman sitä.

Otetaan vaikka tuo kuntosali esimerkiksi, onnistut varmasti  paljon paremmin kun sinulla on alan ammattilainen mukana kertomassa mitä sinun tulee missäkin laitteessa tehdä saadaksesi parhaan tehon harjoituksellesi. Hän neuvoo myös miten saat niitä lihaksia kehitettyä mitä sinä haluat ja laatii sinulle harjoitusohjelman perustuen sinun omiin tarpeisiisi. Verrattuna siihen että menet kuntosalille ja vietät aikaasi vain jossain laitteessa ja sitten kokeillen toista, ilman varsinaista päämäärää ja tietoa miten voit sen saavuttaa.

Sama juttu tyylin kanssa. 

Voit mennä kyllä itsekin kauppaan ja kokeilla uusia tyylejä. Sovitella kaikkea mahdollista ja pohtia mikä näyttää parhaimmalta. Tai saada ehkä vaatekaupan myyjän avuksi sovitteluusi, ja hän neuvoo uusimmat trendit ja ehkä antaa neuvoja myös väreissä ja tyyleissä. Valitettavan usein tämäkin päätyy siihen, että kotona olet kassit täynnä uusia vaatteita, mutta silti mikään niitä ei tunnu sinulta ja jäävät hintalaput kiinni silti kaappiin roikkumaan.
 Miksi näin käy? 
Koska myyjä ei välttämättä tiennyt miten korostaa sinun parhaita puoliasi, tai tiennyt, että sinulla on kotona leikki-ikäinen joka tahrii valkoiset vaatteesi alta aikayksikön kun tulee halaamaan leikkien jälkeen.

Ratkaisu on siinä, että mukanasi on joku joka tietää mitä sinä tarvitset, mitä vaatevarastosi sisältää ja mikä on sinun oma makusi vaatteiden suhteen. Silloin saat tuloksia ja vaatevaraston, joka oikeasti toimii juuri sinun arjessasi.

Tämän takia kannattaa valita tyylimatkalle mukaan pidempiaikainen kumppani.


Kenelle valmennus on suunniteltu?

Jos vaatevarastosi aiheuttaa sinulle pelkkää päänvaivaa ja pukeutuminen on jo pitkään ahdistanut. Et enää tiedä mikä sopii ja mikä ei. 
Suurien elämänmuutosten jälkeen on hyvä tarkistaa myös oma vaatekaappi, onko se pysynyt sinun perässäsi. Onko vaatteet oikean kokoisia ja sopivat elämäntyyliisi? Saavatko vaatteesi sinun olosi tuntumaan kauniilta ja itsevarmalta?
Tämä käy myös nopeampiin muutoksiin, esim. haluaisit kehittää ammattimaisemman tyylin töitä varten, tai perustaa työkapselivaatevaraston mutta et tiedä mistä aloittaa?
Pääset lukemaan lisätietoa valmennuksesta ja ilmoittautumaan mukaan tästä

Mukaan mahtuu vielä muutama nainen, joka haluaa ottaa oman tyylinsä ja vaatevarastonsa haltuunsa.

Miten sinä kuvailisit omaa tyyliäsi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä sävy sopii eri värityypeille: Vihreä

 Vihreä on yksi tämän talven ja syksyn muotiväreistä mutta minkä sävyinen vihreä sopii millekin värityypille? Tästä pääset lukemaan aiemman...