tiistai 31. elokuuta 2021

Tyylin kehitystä työtä vastaavaksi

Tyylivalmennus asiakkaani matkaa urheilullisemmasta tyylistä kohti uusia haasteita. Mitä kannattaa huomioida kun pukeutuu työelämään ja vaihtaa uraa?

Tämä juttu on kaupallinen yhteistyö SuomiArvostelu kanssa ja sisältää mainoslinkkejä.


Ulkotöistä sisustuksen pariin

Tyylivalmennusasiakkaani Minna on muutosten polulla. Hän on siirtymässä liikunnallisesta työstä oikean ammattinsa pariin ja aloittamassa omassa yrityksessään sisustussuunnittelijana. 
Muutenkin Minnalla on menossa painonpudotusta ja hyvin liikunnallinen elämäntyyli.
Tämä aiheuttaa vaatevarastolle omat haasteensa, sillä tyylin tulisi sopia asiakastapaamisiin ja sisustussuunnittelijalle. Kauhukuva oli viimeisen päälle siloiteltu business formal- tyylinen pukeutuminen prässättyine housuineen ja bleisereineen. 

Neuvoni työpaikkapukeutumiseen on aina huolehtia siitä, että tyyli kuvastaa myös sinua itseäsi. Siisti tyyli ei tarkoita aina perinteistä business formal- pukeutumista, vaan luovalla alalla esim. sisustuksen parissa on tärkeää olla myös helposti lähestyttävä. Perinteinen jakkupuku voi tehdä sinulle jopa hallaa, sillä sinä myyt omaa luovuuttasi.


Jos olet muutenkin keskellä painonpudotusmatkaa, niin vaatekoot (ja jopa vartalonmalli) tulee muuttumaan. Koko vaatevarastoa ei kannata uusia, jos parin kuukauden päästä vaatteet joudutaan vaihtamaan pienempiin. 

Minnan nykyinen tyyli oli rennon sporttinen ja parilla lisähankinnalla vaatevarastoon syntyi helposti työhön tarvittavia vaatteita.

Sporttinen tyyli sopii hyvin urheilulliseen työhön.


Mitä vaatevarasto kaipaa toimiakseen?

Vaatevarastosi saattaa kaivata vain muutamaa harkittua lisähankintaa, jotta se saadaan toimimaan täydellä teholla. Tässä tapauksessa lähdettiin etsimään legginsien ja urheiluhousujen rinnalle mukavia vähän siistimpiä housuja.

Nettiostokset olivat asiakkaalle kauhistus, sillä suurin osa ostoksista meni aina palautukseen. 
Kartoita ensin mitä etsit esim. malli, väri, materiaali jne., kun tiedät mitä oikeasti etsit, on paljon helpompi löytää se juuri oikea vaatekappale. Tässä tapauksessa lähdettiin siitä, että vaatteiden tulee tuntua mukavilta ja sopia myös muuhun vaatevarastoon.

Leveät ribbihousut on juuri oikea valinta, kun haluat jaloillesi lisää pituutta ja ne ovat helppoja yhdistää moneen eri tyyliin. 
Nämä housut löytyivät About You verkkokaupasta (Linkistä pääset lukemaan lisää asiakkaiden kokemuksia tästä kaupasta). Minna yllättyi iloisesti saadessaan yhdellä kerralla sopivat housut ilman palautuksia ja kokojen tarkistusta. About You on todella panostanut siihen että vaatteiden kokojen valinta toimii, lisäkysymykset mitä sinulta kysytään kannattaa täyttää, sillä niiden avulla kokosuositukset ovat mahdollisimman paikkaansa pitäviä.

Tässä muutama kuva miten nopeilla stailauksilla asiakkaan omasta vaatekaapista saadaan monta asuyhdistelmää uuteen ammattiin.

Virallisempaan tyyliin pääset lisäämällä jakun.

Villatakki on tuo asuun rentoutta.

Rentouskin voi olla siistiä pukeutumista.


Yläosaa vaihtamalla asu saa uutta ilmettä.Jos tyylivalmennus jäi kiinnostamaan sinua niin tästä pääset lukemaan lisää tästä palvelusta.

Oletko sinä muuttanut omaa tyyliäsi työtäsi varten?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä sävy sopii eri värityypeille: Vihreä

 Vihreä on yksi tämän talven ja syksyn muotiväreistä mutta minkä sävyinen vihreä sopii millekin värityypille? Tästä pääset lukemaan aiemman...