tiistai 10. elokuuta 2021

Syksyn trendivärejä ja inspiraatiota

 Kesää on edelleen jäljellä mutta tässä postauksessa tulee käsiteltyä enemmän syksyn trendivärejä. Viime viikon postauksestani löydät lisää tietoa syksyn trendeistä ja muutaman värin mitä en tässä kirjoituksessa enää mainitse. Pääset lukemaan aiemman jutun tästä.

Kirkkaat yhdistelmät

Kirkkaan tumman indigon sininen, minionin keltainen ja kirkas vihreä ovat tämän syksyn muotivärejä. Keväällä muotivärit olivat enemmän maanläheisiä mutta nyt on näkyvissä myös upean kirkkaita sävyjä värien ystäville.
Yhdistä värisävyt vaaleampiin neutraaleihin jos haluat hillitymmän kokonaisuuden.Pinkin sävyjä

Vaalean pastellinen pinkki on yksi sesongin trendiväreistä ja sopii hyvin yhteen syksyn toisen suurimman muotivärin Fuksian kanssa. 
Tumma liila on niin ikään muodissa ja sopii hyvin tähän kokonaisuuteen. 
Perinteisempiä syksyn sävyjä

Löytyy syksystä myös maanläheisiä ja lämpimiä sävyjäkin. Khakin murrettu vihreä näyttää hyvältä yhdistettynä rikottuun punaiseen ja tummaan suklaaseen.
Jos kokonaisuudesta tulee liikaa maanläheinen sinun makuusi niin vaihda khaki vaikka mustaan, lopputuloksena on trendikäs asuyhdistelmä ja värit saavat pikkuisen lisää särmää.Kevyttä harmoniaa

Syksyn trendeistä löytyy myös rauhallisiakin yhdistelmiä, yhdistä valkoinen norsunluu, vaalean harmaa ja murrettu vaalean sininen. Näin saat aikaan harmonisen kokonaisuuden, joka rentouttaa ja näyttää kauniisti helpon tyylikkäältä.
Vaaleat farkun värit sopivat loistavasti tähän komboon, tupladenim on jälleen yksi syksyn trendeistä.Inspiraatiota luonnosta

Mitä tykkäät uudesta tavastani kertoa muotiväreistä tekemällä kollaaseja? Sain inspiraation tähän instgramin lisäselvityksestäni, miten löytää nopeasti väriyhdistelmiä pukeutumiseen. Etsi inspiraatiota luonnosta. Näin saat helposti toimivia asuyhdistelmiä sillä luonto osaa todellakin tarjota inspiraatiota väreihin.

Siinä muutama syksyn trendikkäimmistä väreistä. Värejä voit yhdistää oman mielesi mukaan, tässä oli minun versiot.

Haluaisitko lisätietoa siitä mitkä värit sopisivat sinun omiin väreihin? Löydät minun etävärianalyysini täältä . Näet itse miten eri värit sopivat sinulle ja saat värikartan juuri sinun väreihisi perustuen suoraan sähköpostiisi.

Mikä on sinun suosikkivärisi tulevan syksyn trendiväreistä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä sävy sopii eri värityypeille: Vihreä

 Vihreä on yksi tämän talven ja syksyn muotiväreistä mutta minkä sävyinen vihreä sopii millekin värityypille? Tästä pääset lukemaan aiemman...