tiistai 19. lokakuuta 2021

Pikkujoulumuotia 2021

 Tänä vuonna aletaan jo vihdoin palata enemmän normioloihin ja sehän tarkoittaa monelle meistä pikkujouluja. 

Tässä muutama pikavinkki talven juhliin ja pikkujouluihin.
Kokomustaa Juhliin

Kim Kardashianin innoittamana ( "kuolonsyöjälook" tämän vuoden Met-gaalassa ) kokomusta juhlapukeutuminen on hyvin muodikas ja kieltämättä aina tyylikäs. 
Kokomustaan pukeutuessa kannattaa silti harkita eri tekstuureilla leikkimistä ja kimallusta. Musta kun on väri joka itsessään ei herätä niin paljon huomiota ja sitten tulee mieleen useasti myös hautajaislook, jollei pukeutumisessa ole mitään ihanaa yksityiskohtaa.
Mustaa voi myös helposti piristää vaikka koruilla (muodikkaat värikkäät strassikorut ovat aika kiva piriste) tai muilla asusteilla.Kultaa ja kimallusta

Kulta on yksi ykkösvaihtoehdoista tänä vuonna, sitä näkee kimalluksena ja vaatteissakin. Eli glitterimekot ja paljetit esille.
Käytä hillitymmin asusteissa, jollet halua kiinnittää kaikkea huomiota itseesi. Jos taas valitset jotain kullan kimaltavaa pukeutumiseen kannattaa ehkä valita jotain vähän hillitympää koruihin yms. niin vältät joulukuusiefektin.
Muita värejä pukeutumiseen

Jouluajan suosikkivärit, punainen ja vihreä ovat tietysti joka vuosi loistava vaihtoehto pukeutumiseen. Tänä vuonna keltainen on ollut yksi suurimmista suosikeista, sekä harmaa. Harmaassa on ollut vaaleanharmaasta aina tummempaan miltei mustaan olevia vaihtoehtoja ja suurimmalle osalle harmaa onkin hyvä vaihtoehto mustalle.
Sininen on myös meidän suomalaisten ikisuosikki joulunajan ja tietysti itsenäisyyspäivän pukeutumiseen. Ja samalla kirkas sininen onkin yksi tämän talven muotiväreistä, samoin kuin pehmeämpi ja utuisempi vaalean sininen.
Yksityiskohtia joihin kannattaa kiinnittää huomiota

  • Yksiolkaimisuus ja erillaiset olkainyksityiskohdat
  • Vyöt (edelleen hyvin trendikkäitä
  • Tekonahka (musta ja monet muut eri värit) varsinkin hameissa
  • Pidemmät mekot ja niissä halkio edessä tai sivulla
  • Strassit ja kimallus 
  • Tekoturkisyksityiskohdat vaatteissa ja pukeutumisessa
  • Satiini ja silkki
  • Höyhenet tai koristeet jotka antavat höyhen-efektin

Korumuotia

Koruissa muotia on näyttävien ja pitkien kaulakorujen lisäksi myös nyt korvakorut. Korvarenkaat ovat nyt hyvin trendikkäitä, suosi tavallisten isojen renkaiden lisäksi myös erilaisia upeita yksityiskohtia.
Kulta on tietysti trendikäs, varsinkin helmiin yhdistettynä.
Sekä kaikki strassit ja muu överikimallus 70-luvun discopallotyyliin.

Yksi hyvä keino (ja loistava vaihtoehto "rumille joulupaidoille") tuoda pukeutumiseen pikkujoulufiilistä on valita teeman mukaiset joulukorut. Vaikka pukeutuisit vähän arkisemmin tms. ja haluaisit tuoda pikkuisen joulufiilistä pukeutumiseen, niin korut ovat hyvä vaihtoehto tähän. 
Ei tarvitse edes valita isoja joulupalloja korviksiksi, vaan näille on olemassa hyviä vaihtoehtoja myös klassisen tyylikkäänä.
Helmet ovat klassikko ja muodissa.

Itsetekemäni joulutähti rannekoru tulee myöhemmin tänne myyntiin.Tässä muutama nopea vinkki tämän vuoden pikkujoulujuhlintaan. Onko sinulla tänä vuonna pikkujouluja edessä?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miten lisään väriä vaatevalikoimaani?

 Hyvin useasti värianlyysien yhteydessä tulee esiin tämä kysymys, miten lisään vaatekaappiin väriä kun tällä hetkellä pukeudun ainoastaan yh...